Başkan Gürlesin'den Zabıta Personeline Anlamlı Yemek

image

03-09-2014

Başkan Gürlesin'den Zabıta Personeline Anlamlı Yemek

Bogaziçi Restorant'taki yemege, Baskan Yardimcilari Abdullah Sevinçli, Veli Demir, Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Zabita Müdürü Hüseyin Yavuz ile belediye görev yapan zabita personelleri katildi. Baskan Gürlesin, yemek öncesinde tüm zabita personeliyle tek tek tokalasarak her biriyle ayri ayri sohbet etti. Ardindan yermege geçildi. Baskan Gürlesin yemek sonrasinda zabita personellerine hitap ederek zabitanin yaptigi isin önemine vurgu yapti. Belediyede basarili olmak için 3 konunu çok önemli oldugunu dikkat çeken Baskan Gürlesin, açiklamasinda su görüslere yer verdi: ?Bunlardan birincisi imardir. Imari iyi yönetirseniz basarinin saç ayaklarindan birini yapmissiniz demektir. Digeri ise zabitamizin yaptigi istir. Sizler sürekli insanlarla iç içesiniz. Sizlerin insanlarla iletisimi olumlu yönde yada olumsuz yönde sonuçlanmasi, bizlerin basarili yada basarisiz olmamizi belirler. Oradaki yaklasim tarziniz olumsuz olursa bizlerin basarili olma sansi yoktur. Devletin sicak yüzünü de göstereceksiniz, devletin gücünü de hissettireceksiniz. Bu günü insanlarin ocagini yikmak için degil kanunun bize verdigi yetkiyi kullanarak çözüm olmak için kullanacaksiniz. Iyi niyetinizi sonuna kadar kullanin. Iyi yönde de bize katki koyarsiniz, kötü yönde de bize katki koyarsiniz. 2.'sini yapmayacaginizi biliyorum, bu hiç istemedigimiz bir durumdur. Herkesin bu konuda hassas olmasi gerekiyor. Herkesin bulundugu yerin hakkini vermesi ve bu bilinçle hareket etmesini istiyorum. Diger bir önemli kriterde algi yönetimidir. Belediyenin yaptigi isleri halka anlatabilmek basarinin saç ayaklarindan bir digerini olusturur. Yaptiklarinizi halka anlatabiliyor ve olumlu algi olusturuyorsaniz basari yolunda ilerliyorsunuz demektir. Ben bu vesileyle tüm zabita personelimizi kutluyorum.' Daha sonra Baskan Gürlesin ve tüm zabita personeli günü anisina fotograf çektirdi.

Haber Görselleri