PAMUKKALE’DE GEZİCİ VEZNE HİZMETİ BAŞLADI

24-05-2016

PAMUKKALE’DE GEZİCİ VEZNE HİZMETİ BAŞLADI

Pamukkale Belediyesi, ilçede özellikle merkeze uzak olan mahallelerde vatandaşların emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi gibi belediyeye yapılacak her türlü ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için gezici vezne hizmetini devreye soktu. Plan çerçevesinde her gün belirlenen mahallelere giden gezici vezne vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlıyor.

Pamukkale Belediyesi, ilçede vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan önemli bir hizmeti daha vermeye başladı. 68 mahalle ve 331 bin nüfusa sahip Pamukkale İlçesinde, özellikle merkeze uzak olan mahallelerde vatandaşın belediyeye yapacağı emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi gibi ödemeleri için gezici vezne belirlenen plan çerçevesinde mahalle mahalle dolaşmaya başladı. Daha önce ödemeler için merkeze kadar gelmek zorunda kalan vatandaşlar ise uygulamadan son derece memnun.  Gezici vezne hizmetiyle vatandaşlar zaman kaybı yaşamazken, ödemelerini de cezai duruma düşmeden gerçekleştirebiliyor. Gezici vezne Pazartesi günü; Uzunpınar, Irlıganlı ve Korucuk, Salı Günü; Aktepe, Karakurt, Cankurtaran, Çarşamba Günü; Karahayıt, Pamukkale, Perşembe Günü; Karşıyaka, Akhan ve Pınarkent, Cuma Günü ise; Akköy ve Anafartalar Mahallelerinde hizmet veriyor.

“VATANDAŞ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”

İlçede her alanda vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yönetim tarzımız gereği olarak emanetini üstlendiğimiz hemşerilerimizin bilinir belediyecilik hizmetinin yanında sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız tüm çalışmalar ve hizmetler vatandaş odaklı. İlçemiz geniş bir coğrafyaya sahip. Bu nedenle özellikle merkeze uzak mahallelerimizde vatandaşlarımızın belediyemize yönelik vergi ödemelerini merkeze gelmeden kolayca yapabilmeleri için gezici vezne hizmetini devreye soktuk. Hem vatandaşlarımızın yaşayacağı zaman kaybının önüne geçtik hem de ödemelerini gecikmeye düşmeden yapabilmeleri imkanını sunmuş olduk. Gezici veznemizin gün gün nerede olacağını belirledik. İnşallah kısa zaman içinde vatandaşlarımızın alışkanlığının artmasıyla bu hizmetimizde etkin olarak kullanılacak. Gezici veznemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.