PAMUKKALE BELEDİYE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

07-06-2016

PAMUKKALE BELEDİYE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının ilk iftarında Pamukkale Belediye personeli ve aileleriyle geleneksel hale gelen iftar programında bir araya geldi. Belediye personelinin kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu belirten Başkan Gürlesin, “Biz bir aileyiz. İlçemizde 68 mahallemizde 331 bin nüfusa hizmet götürmek için beraber çalışıyoruz. Yine bir Ramazan ayının ilk gününde biriz, beraberiz. Ramazan ayının tüm İslam Alemine rahmet, bereket ve mağfiret getirmesini diliyorum” dedi. Pamukkale Belediyesi’nde gerçekleşen ve geleneksel hale gelen iftar programına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eşi Derya Gürlesin, eski Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Veli Demir, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye personeli ve aileleri katıldı. Etkinlikte ilk olarak Pamukkale Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen ney kursu öğrencilerinin gösterileri vardı. Sonrasında ise Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan hafızlar, ilahiler ve Kuran-ı Kerim Tilaveti okuyarak gönüllere seslendi. Pamukkale Belediyesi ailesinin 3. kez buluştuğu iftar yemeğinde Başkan Gürlesin, eşi Derya Gürlesin’le birlikte tüm masaları tek tek dolaşarak herkesle sohbet etti.

“PERSONELİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Pamukkale Belediye personeliyle geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gürlesin, “Öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun. Şükürler olsun ki; sağlık, sıhhat içinde bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Cenabı Allah, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı nasip etsin. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bu rahmet ve bereket ayında sizlerle birlikteyiz. Allah birliğimizi, dirliğimiz bozmasın. Bu vesileyle Ramazan ayında yaptınız ibadetlerin, tuttuğunuz oruçların kabullerin en güzeliyle kabul olmasını temenni ediyorum. Belediye personelimiz bizim için çok önemli ve değerlidir. Pamukkale Belediyesi olarak 68 mahallemizde 331 bin vatandaşımıza hep birlikte hizmet ediyoruz. Modern bir Pamukkale yolunda hep birlikte çalışıyoruz. Bu anlamda başarı sadece bir kişinin değil tüm bu çatı altındaki herkesin başarısıdır. Biz var gücümüzle ilçemizde yatırım atağımızı, hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Ben tekrar Ramazan ayının tüm İslam Alemine rahmet, bereket ve mağfiret getirmesini diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Gürlesin, ney kursu öğrencilerine ve Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan hafızlara programa sundukları katkılardan dolayı birer teşekkür hediyesi taktim etti.