PAMUKKALE’DE RAMAZAN ŞENLİĞİNE GRUP GENÇ DAMGA VURDU

13-06-2016

PAMUKKALE’DE RAMAZAN ŞENLİĞİNE GRUP GENÇ DAMGA VURDU

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta Ramazan Geceleri etkinlikleri kapsamında hafta sonu muhteşem bir konser veren Grup Genç, ezgileriyle izleyenlere unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı. Vatandaşlar, grubun özellikle kendi eserlerinden oluşan ezgilerine hep birlikte eşlik etti.

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta Ramazan şenlikleri sürüyor. Birbirinden değerli sanatçıları ilçe halkıyla, sevenleriyle Karahayıt’ta buluşturmaya devam Pamukkale Belediyesi, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatıyor. Etkinlikte her gün olduğu gibi ana program öncesi çocuklara ve ailelere yönelik Meddah gösterisi, oyun grupları ve çeşitli eğlenceler sunuluyor. Çocukların adeta şendiği etkinliklerde, çocuklar ve ailelere ikramların tadına bakıyor.

GRUP GENÇ RÜZGARI ESTİ

‘Nerede o eski Ramazanlar’ diye özlem çekenlerin tüm nostaljiyi yaşadığı etkinliklerin dördüncü gününde Grup Genç, sahne aldı. Grup Genç, kendi albümlerinde yer alan eserler başta olmak üzere, dillerden düşmeyen ezgileri Pamukkale Halkı için seslendirdi. Muhteşem bir konser veren Grup Genç, ezgileriyle izleyenlere unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı. Vatandaşlar, grubun özellikle kendi eserlerinden oluşan ezgilerine hep birlikte eşlik etti. Grubun performansı izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. Konser sonunda Grup Genç’e kendilerine güzel bir Ramazan Gecesi yaşattıkları için teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, içerisinde Kuran-ı Kerim’in yer aldığı bir sanduka hediye etti.

15 Haziran Çarşamba akşamı ise Karahayıt’ta Ramazan Şenlikleri kapsamında Recep Demirkaynak stand-up gösterisi ile Pamukkaleliler ile bir araya gelecek.