BAŞKAN GÜRLESİN MUHTARLARI İFTARDA BULUŞTURDU

15-06-2016

BAŞKAN GÜRLESİN MUHTARLARI İFTARDA BULUŞTURDU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçeye bağlı 68 mahallenin muhtarını iftar yemeğinde buluşturdu. “Muhtarlar önemli bir çalışma, mesai arkadaşımız” diyen Başkan Gürlesin, “Modern Pamukkale yolunda halkımıza en iyi hizmeti götürmek için her zaman olduğu gibi muhtarlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Karahayıt’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve eşi Derya Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Veli Demir, Türkay Gözlükaya, 68 mahallenin muhtarları ve aileleri katıldı. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar yemeğinde Başkan Gürlesin, muhtarlarla etkinlik boyunca uzun uzun sohbet etti.

“MUHTARLARIMIZ MESAİ ARKADAŞIMIZ”

Ramazan ayında ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gürlesin, “Ramazan ayı, rahmet, bereket ve mağfiret ayı. Ramazan ayının ayrı bir güzelliği, manevi bir atmosferi var. Çalışma arkadaşımız olan siz değerli muhtarlarımızla bu ortamı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda paylaşmak istedik. Yerel seçimler sonrası 27 aylık süreçte Pamukkale Belediyesi olarak üst yapıdan yeşil alan parklara, örnek teşkil eden sosyal belediyecilik hizmetlerimizden halkımıza hizmet sunacak dev projelere önemli çalışmaları hayata geçirdik, durmaksızın da çalışmaya devam ediyoruz. Geriye kalan görev süremizde de halkımız, Pamukkale için el ele gönül gönüle inşallah güzel çalışmalara imza atacağız. Bugüne kadar olduğu gibi muhtarlarımızla daha iyisine daha güzeline birlikte yürüyeceğiz. İftar davetimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.