PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN CANKURTARAN'A ÜSTYAPI ATAĞI

20-06-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN CANKURTARAN'A ÜSTYAPI ATAĞI

Pamukkale Belediyesi Cankurtaran Mahallesinde üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Cankurtaran mahalle merkezi üstyapıda döşenen parke taşlarıyla modern bir görünüme kavuşurken ekipler, Antalya yolunun üst kısmındaki yerleşim bölgesinde de hummalı bir çalışma başlattı. Toplamda 30 bin metrekare alanda 750 bin liralık bir yatırımla Cankurtaran’da üstyapı dönüşümü sağlandığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle de yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

68 mahalleye sahip Pamukkale Belediyesi, şehir merkezinden en uç noktaya kadar üstyapı yatırımlarına ara vermeksizin devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, bir uçtan bu uca 75 kilometre uzunluğa sahip ilçede her mahalleye, sokağa hizmet ulaştırıyor. üstyapıda ciddi yatırımlara imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçesinin her noktasının üstyapısıyla, park alanlarıyla, çevre düzenlemeleriyle modern bir yapıya kavuşması için yoğun bir çalışma takvimi yürütüyor. Pamukkale İlçesinde dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra mahalle mahalle ara caddeler de modern bir yapıya bürünüyor.

CANKURTARAN PARKELENİYOR

O çalışmalardan birisi de Cankurtaran mahallesinde aralıksız sürüyor. Mahallenin merkez bölgesinin büyük kısmında üstyapı dönüşümünü tamamlandı. Caddeler ve sokaklar döşenen parke taşlarıyla modern bir görünüme kavuştu. Ardından ekipler,  Cankurtaran Mahallesinin üst kısmında hummalı bir üstyapı çalışması başlattı. Türkmenistan Caddesi başta olmak üzere üst kısımda birçok sokak ve cadde kaldırımıyla, yoluyla parkeleniyor. Kaldırımıyla birlikte 20 metre genişliğinde 2 kilometre uzunluğunda tamamlanacak Türkmenistan Caddesi ise o bölgede prestij yol olarak öne çıkıyor. Mahallenin merkez kısmında 12 bin metrekare,  üst kısmında ise 18 bin metrekare olmak üzere Cankurtaran’nda 30 bin metrekare alan 750 bin liralık bir yatırımla parkeleniyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de Cankurtaran’da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlar, Cankurtaran’ın üstyapısında değişim yaratan çalışmalardan dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini iletti.

“DURMADAN YATIRIMA DEVAM”

İlçe genelinde üstyapıda 2 yılda ciddi bir mesafe aldıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale İlçemizde her alanda çalışmalarımız sürüyor. Hayallerimiz ne ise bir bir Pamukkale’de gerçeğe dönüşüyor. Her alanda yoğun bir tempo içindeyiz. Özellikle üstyapı anlamında ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. 30 mahalle de 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralık dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra ara caddelerde de yoğun bir şekilde üstyapı hamlemizi yürütüyoruz. Ekiplerimiz durmaksızın ihtiyaçlar ve aciliyet noktasında bir bir çalışmaları tamamlıyor ve diğer planladığımız çalışmaları başlatıyor. O çalışmalarımızdan birisi de uç mahallelerimizden birisi olan Cankurtaran Mahallesinde devam ediyor. Mübarek Ramazan ayı olsa bile bizler yine alandayız. Cankurtaran’da ilk olarak mahallenin merkez kısmı parke taşlarıyla döşenerek tamamlandı. Hemen ardından durmaksızın, mahallenin üst kısmı yani Antalya yolunun üst tarafında da çalışmalarımız sürüyor. Burada kaldırımıyla 20 metre genişliğinde 2 kilometre uzunluğunda Türkmenistan caddesinde prestij bir yol yapıyoruz. Yan yollarla birlikte ciddi bir çalışmayı bu bölgede yürütüyoruz. Bu çalışma şehir merkezinde çalışıldığı gibi uç noktalarda da çalıştığımızın, görev yerlerimizin hepsini elimizden geldiği kadar hizmet götürdüğümüzün bir kanıtıdır. Ben yatırımımızın Pamukkale İlçemize, Cankurtaran Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.