Başkan Zolan, Pamukkale Belediye Meclisini Onore Etti

10-09-2014

Başkan Zolan, Pamukkale Belediye Meclisini Onore Etti

Pamukkale Belediye Meclisi, Baskan Gürlesin baskanliginda Eylül ayi 3. bilesim oturumunu Denizli Büyüksehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirdi. Meclis, gündemde yer alan konulari ele aldi. Meclisin önemli bir misafiri olan Baskan Zolan, toplanti saatine kisa süre kala Baskan Gürlesin’le birlikte salona gelerek tüm üyelerle tek tek tokalasti. Denizli’deki tüm ilçelerin meclis toplantilarina katildigini ve tüm üyelerle tanisma imkani buldugunu ifade eden Baskan Zolan söyle dedi: ‘Pamukkale Belediyemiz ilklerin belediyesi arasinda yer aldi. Pamukkale Belediyesi Baskanimiz Hüseyin Gürlesin, Pamukkale ilçemizin ilk belediye baskani unvanini aldi. Sizlerde ilk meclis üyesisiniz. Ilk olmak çok çok önemlidir. Sizler gelecekteki yillar için ilk temeli atiyorsunuz. Sizlerden ve bizlerden sonra gelecek olanlar bu temelin üzerine çalismalarini yürütecek. 30 Mart sonrasi belediyenin olusturulmasi için Hüseyin baskanimizla yogun bir çalisma içinde olduk. Sizler de yogun sekilde bu kurulusa çok büyük katki koydunuz. Almis oldugunuz görevler hayirlara vesile olur. Denizlimizin daha da güzellesmesi için alacaginiz kararlar çok çok önemlidir. Denizlimizin daha da güzellesmesi ve vatandaslarimizin taleplerini karsilamak üzere hep beraber kararlarin altina imza atmayi Allah nasip etsin. Yerel yönetimler halkla hizmet noktasinda son derece önemlidir. Yerel yönetimlerde farkli siyasi partiler degisik görüsler olacaktir, olmalidir. Bu noktada bu farklari zenginlik olarak görmek gerekir. Yerel yönetimlerde özellikle belediyelerde herkes siyaset kimligini bir kenara birakir ve milletin derdine derman olmak için 5 yil boyunca gayret sarf eder. Sonuçta bunlar süreli islerdir. Daha önce de meclis vardi, baskanlar vardi ve meclis üyeleri vardi. Önemli olan görev bitiminde gök kubbede hos bir seda birakabilmektir.’ Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin de, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’i, mecliste görmekten duydugu memnuniyeti dile getirdi. Pamukkale Belediyesi’nin, gerek büyüksehir ve gerekse Merkezefendi belediyesiyle uyum için çalistigina isaret eden Baskan Gürlesin, ‘Uyum çok önelidir. Çok sükür bu uyumu birlikte yürüterek vatandaslarimiza nasil bir fazla eser birakabiliriz onu düsünüyoruz. Baskanimizin da söyledigi gibi makamlar mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan milletin verdigi emanete sahip çikarak daha fazla hizmeti sunabilmektir. Inaniyorum ki 1 yil sonra çok daha farkli olacak 3 yil sonrasi ise bambaska olacak. Bizler milletin derdiyse dertleniyoruz. Milletin derdini çözmek için buradayiz. Insallah birlikte uyum içinde çalismalarimiz devam edecektir’ dedi. Daha sonra, tüm meclis üyeleri kendilerini tanitti. Konusmalarin ardinda ise gündemde yer alan konular ele alindi.