PAMUKKALE’DE İLAHİLERLE DUYGU SELİ YAŞANDI

24-06-2016

PAMUKKALE’DE İLAHİLERLE DUYGU SELİ YAŞANDI

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta Ramazan Geceleri etkinlikleri kapsamında sahne alan ilahi sanatçısı Hasan Dursun,  birbirinden güzel ilahilerle izleyenlere duygu dolu bir Ramazan akşamı yaşattı.

Karahayıt’ta Ramazan Geceleri programı kapsamında birbirinden değerli sanatçıları ilçe halkıyla, sevenleriyle Karahayıt’ta buluşturmaya devam eden Pamukkale Belediyesi, ilçede 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatıyor. Programın 11’nci etkinliğinde ilahi sanatçısı Hasan Dursun, gönüllere işleyen birbirinden güzel ilahileri seslendirdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda ilahilere vatandaşlarda eşlik etti.  İlahilerle duygu yoğunluğunun yaşandığı etkinlikte izleyenler unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşadı. Sanatçı Hasan Dursun, dünyanın göz bebeği beyaz cennet Pamukkale’nin ve termal şifa merkezi olan Karahayıt’ın içinde yer aldığı Pamukkale İlçesinde olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ramazan Etkinlikleri dolayısıyla Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti.

“İLAHİLERLE UNUTULMAZ BİR RAMAZAN YAŞADIK”

Ramazan’ın manevi atmosferine yakışır bir Ramazan gecesi yaşattığı için ünlü ilahi sanatçısı Hasan Dursun’a teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, içerisinde Kuran-ı Kerim, tespih ve esansın yer aldığı bir sanduka hediye etti. İlahilerin gönüllere işleyen nağmeleriyle çok güzel bir Ramazan etkinliğini daha tamamladıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Karahayıt’ta Ramazan ayının maneviyatına yakışan etkinlikler dizisine devam ediyoruz” dedi.

25 Haziran Cumartesi akşamı ise Karahayıt’ta Ramazan Şenlikleri kapsamında ezgi sanatçısı Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu sahne alarak birlikte izleyenlere naat gecesi yaşatacaklar.