BAŞKAN GÜRLESİN’DEN KADİR GECESİ’NE DAVET

29-06-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN KADİR GECESİ’NE DAVET

Pamukkale Belediyesi, Kadir Gecesi’nde Denizlilileri bir araya getirecek özel bir program hazırladı. 1 Temmuz akşamı İncilipınar Parkı’nda Medine usulü iftar ile başlayıp Mekke usulü teravih ile bitecek olan özel program için Dünyaca ünlü hafızlar gelecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kadir Gecesi için hazırlanan bu program tüm Denizli halkı davetlidir” dedi.

Pamukkale Belediyesi, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatan etkinlikleri Denizlililer’e sunmaya devam ediyor. “Karahayıt’ta Ramazan Geceleri” ile bir çok önemli ismi Denizli’ye getiren ve vatandaşlarla buluşturan Pamukkale Belediyesi, Kadir Gecesi’ne özel bir program hazırladı.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER GELECEK

Pamukkale Belediyesi Kadir Gecesi için önemli isimleri Denizli’ye getiriyor. 1 Temmuz Cuma akşamı idrak edilecek olan Kadir Gecesi programı İncilipınar Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda iftar saatinde başlayacak. 5 bin kişiye Medine usulü iftarın verileceği etkinliklerde Kuran-ı Kerim ziyafeti ve Sakal-I Şerif, Mekke Usulü teravih namazı ve Esma-Ül Hüsna tesbihatı da yapılacak. Bu özel gecede Nurullah Güneşdoğdu ile birlikte Hafız Osman Bostancı, Hafız İbrahim Cuşan da sahne alacak. Pamukkale Belediyesi, Dünyaca ünlü hafız Anas Bourak ile birlikte Kuran-ı Kerim Okuma Dünya birincisi ve Beştepe Millet Cami İmam Hatibi Hafız Mehmet Bilir ve Kuran-I Kerim Okuma Dünya Birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu da Denizli halkıyla buluşacak.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kadir Gecesi ile ilgili olarak Pamukkale ve Denizli halkına davette bulundu. “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde; İncilipınar Parkında buluşalım” diyen Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca özel programlarla halkımızın bu mübarek ayı dolu dolu geçirmesini sağladık. Halkımızın katılımıyla Karahayıt’ta haftada 4 gün özel isimleri getirerek özel programlar gerçekleştirdik. Kadir Gecesi için ise Dünyaca ünlü hafızları ilçemize getiriyoruz. 1 Temmuz akşamı İncilipınar Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda bin aydan daha hayırlı olduğu rivayet edilen Kadir Gecesi’nin coşkusunu iftardan teravihe vatandaşlarımızla birlikte yaşamak istiyoruz. 5 bin kişilik Medine Usulü iftar ile başlayacak olan bu özel program Mekke usulü teravih ile sona erecek. Bu özle geceye tüm halkımız davetlidir” dedi.