PAMUKKALE’DE GELİN-DAMAT DEMOKRASİ NÖBETİNDE

01-08-2016

PAMUKKALE’DE GELİN-DAMAT DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Pamukkale Belediyesi personeli Yusuf Kenan Tatarca, dünya evine girdiği gün eşi Fatma Tatarca ile birlikte Delikliçınar Meydanında demokrasi nöbetine katıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi standını ziyaret eden gelin damatla yakından ilgilenerek, “Çalışanımızın demokrasi nöbetini düğün günü bile vazgeçmemesi çok güzel” dedi.

15 Temmuz’da kalkışılan ve Türk demokrasisini hedef alan darbe girişimini tepkiler meydanlardaki demokrasi nöbetiyle devam ediyor. Denizlili on binler her akşam olduğu gibi Demokrasi Şöleninin 17. Günde de Delikliçınar Meydanı’nda bir araya gelerek darbe girişimine tepkilerini gösteriyor. Meydanda Demokrasi Şöleninde bu kez gelin-damat sürprizi yaşandı. Pamukkale Belediyesi’nin personeli olan Yusuf Kenan Tatarca ve eşi Fatma Tatarca, düğünlerinin ardından Delikliçınar Meydanına gelerek demokrasi nöbetine katıldı. Pamukkale Belediyesi’nin standına gelen Tatarca çiftiyle yakından ilgilenen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

“MUTLULUĞUMUZU DEMOKRASİ ŞÖLENİYLE PERÇİNLEDİK”

Ülkede, demokrasinin ve milli iradenin darbeyle kesintiye uğramasına hiçbir zaman izin vermeyeceklerini söyleyen damat Yusuf Kenan Tatarca, en mutlu oldukları günde alanlarda demokrasi nöbetinde olmayı tercih ettiklerini söyledi. Gelin Fatma Tatarca ise, mutluluklarını demokrasi şöleniyle perçinlediklerini vurgulayarak, “Allah ülkemizi her türlü sıkıntıdan, sorundan korusun” dedi. Gelin-damada vatandaşlarda büyük ilgi gösterirken, birçok kişi günün anısına fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

“NÖBET DÜĞÜN DİNLEMİYOR”

15 Temmuz’dan bugüne Demokrasi nöbetini tutan, alanları doldurarak ülkesine, Cumhuriyetine, milli iradeye sahip çıkan vatandaşlara teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “15 Temmuz'dan bu yana demokrasi için, milli irade için, geleceği için meydanları boş bırakmayan, gecesini gündüzüne katarak vatanına sahip çıkan aziz hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Meydandaki vatandaşlarımızı bu kutsal nöbetlerinde bir nebze olsun rahatlatabilmek amacıyla belediye olarak çeşitli ikramlar sunuyoruz. Alanda, meydanlarda demokrasi nöbetini tutan vatandaşlarımızla bir aradayız. Nöbetin17. Günün de de on binlerle omuz omuza Delikliçınar meydanında bir arada sabah namazına kadar nöbetimizi tuttuk. Pamukkale Belediye personelimiz olan kardeşimizde en mutlu gününde düğün sonrası eşiyle birlikte Delikliçınar Meydanı’na gelerek demokrasi nöbetine katıldı. Çalışanımızın en mutlu gününde demokrasi nöbetine katılması çok önemli. Kendisine teşekkür eder, mutluluklar dilerim” dedi.