PAMUKKALE BELEDİYESİNDEN KALE’YE DEV BİR YATIRIM DAHA

23-09-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİNDEN KALE’YE DEV BİR YATIRIM DAHA

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, büyük oranda üst yapı yatırımının tamamlandığı Kale Mahallesinde geride kalan kısımlarda planlama çalışmasını yaptığı inceleme gezisiyle tamamladı. Çalışmayla hem mahalle de üst yapı yatırımı tamamlanmış olacak hem de geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Karakurt ile Kale Mahallesini birbirine bağlayan yolun Ankara yoluna ulaşımında eksiklikler giderilecek.

68 mahalleye sahip Pamukkale Belediyesi, şehir merkezinden en uç noktaya kadar üst yapı yatırımlarına ara vermeksizin devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, bir uçtan bu uca 75 kilometre uzunluğa sahip ilçede her mahalleye, sokağa hizmet ulaştırıyor. Üst yapıda ciddi yatırımlara imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçesinin her noktasının üst yapısıyla, park alanlarıyla, çevre düzenlemeleriyle modern bir yapıya kavuşması için yoğun bir çalışma takvimi yürütüyor.

“KALE’DE ÜST YAPI PLANLAMASI TAMAM”
Başkan Gürlesin, üst yapı atağında önemli bir yatırımın yapıldığı Kale Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak geride kalan kısımlarda üst yapı çalışma planını oluşturdu.
İlçe genelinde üst yapıda yatırım seferberliğinin devam ettiğini aktaran Başkan Gürlesin, “Pamukkale İlçemizde her alanda çalışmalarımız sürüyor. Özellikle üst yapı anlamında ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. O çalışmalarımızdan birisi de Kale Mahallemizde devam ediyor. Önemli oranda üst yapı yatırımını tamamladığımız bu bölgede, geride kalan kısımda yapacağımız yatırımla ilgili planlamamızı tamamladık. Yapılacak çalışmayla Kale Mahallemizde üst yapı yatırımı bitmiş olacak. Ayrıca bu çalışma önemli bir yatırıma da destek sağlayacak. Geçtiğimiz günlerde Pamukkale Belediyesi olarak 2 milyon liralık yatırımla Karakurt ile Kale Mahallesini açtığımız modern yolla birbirine bağlamıştık. İki mahalleye de önemli katkılar sağlayan yol, şehir merkezinden OSB’ye gidiş-dönüşte ve Ankara yoluna ulaşımda önemli bir nokta oldu. Yol, Denizli Büyükşehir Belediyemizin Üçgen’de yapacağı çalışma nedeniyle de alternatif bir güzergah durumunda. Kale Mahallesinde yapılacak son üst yapı çalışması da mahalle içinden Ankara yoluna ulaşımda eksiklikler giderileceği için trafik akışına önemli katkı sunacak. Çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah dönemimiz sonunda İlçemizde üst yapıda büyük oranda ihtiyaçları karşılamış olacağız” dedi.