PAMUKKALE BELEDİYESİ DEV PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR

10-11-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ DEV PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR

Pamukkale Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nde temel atılıyor. 18 milyon liraya mal olacak olan kompleksin temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımı ile Cumartesi günü saat 15.00’de atılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tüm halkımızı bu önemli törene davet ediyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nde çalışmalar kısa bir süre önce başlamıştı. Pamukkale Belediyesi, Sağlık Bakanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçireceği projenin temel atma töreni yapılacak. 12 Kasım Cumartesi günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı tören saat 15.00’de başlayacak. Tören Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Zeybek Camii’nin yanında gerçekleştirilecek.

“TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”

Bölge halkının sağlık hizmetine daha hızlı ulaşması amacıyla yapılacak olan  “Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi”nin arsasını Denizli Büyükşehir Belediyesi verirken, Pamukkale Belediyesi inşasını, Sağlık Bakanlığı da iç donanımını sağlayacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli halkı için büyük öneme sahip olan projenin temel atma törenini tüm vatandaşları davet etti. “Bu komplekste günde 2 bin hasta bakılabilecek” diyen Gürlesin, “16 vizyon projemizden biri olan bu kompleksimizin temelini sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin de katılacağı törenle atacağız. 7 katlı olarak planlanan ve toplam kapalı alanı 9 bin 775 metrekare olan binada; 20 poliklinik odası bulunacak. Aslında bu yatırım mini bir hastane. Günde 2 bin kişi hizmet alacak. Bina içinde 112 Acil Müdahale Birimi yer alacak. Burada acil olarak ilk müdahaleler yapılabilecek. Bu projemizin temel atma törenine tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.