33. MAHALLE BULUŞMASI YAPILDI

19-11-2016

33. MAHALLE BULUŞMASI YAPILDI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in halkla bir araya geldiği “Mahalle Buluşmaları”nda 33. Durak Belenardıç oldu. Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Belenardıçlılar ile buluşan Başkan Gürlesin, “Mazbatayı aldığımız ilk günden son güne kadar 68 mahalleye hizmet etmek için çabalıyoruz. Şehir merkezindeki mahallelerimizde ne varsa tüm mahallelerimizde olması için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin vatandaşlarla bir araya geldiği “Mahalle Buluşmaları”nda 33. buluşma gerçekleşti. 331 bin nüfuslu ilçenin merkeze 31 kilometre uzaklıkta bulunan Belenardıç’ta yapılan Mahalle Buluşması’nda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Belenardıç’taki buluşmaya Başkan Gürlesin ile birlikte Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, veli Demir ve Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediyesi Meclis Üyeleri, belediye müdürleri, Belenardıç Muhtarı Mehmer Erzen de katıldı.

“HALKIN HİZMETKARIYIZ”

Pamukkale Belediyesi’nin 30 Mart 2014’te kurulan bir belediye olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mazbatayı alarak hizmet etmeye başladıkları 8 Nisan 2014’ten bu güne kadar 68 mahalleye de dokunmayı hedeflediklerini ve bunu başardıklarını söyledi. “Bize güvenerek verdiğiniz bu emanetin hakkını vermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Biz göreve başladığımız günden bu yana 331 bin insanımızın yaşadığı 68 mahallemize mutlaka ulaştık. En acilleri başta olmak üzere ne gerekiyorsa yerine getirdik. Belenardıç merkeze 31 kilometre uzaklıkta bir mahalle. Bizim Belenardıç gibi 68 mahallemiz var.  Yükümüzün ağırlığının farkındayız. Ancak sizlerin verdiği destekle yine sizlere hizmet etmek bize nasip oldu. İyi planlamayla halkımızın taleplerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Belenardıç bize destek verdi, biz de hizmetlerimizle teşekkür ediyoruz. Ancak biz siyasi duruma bakmadan 68 mahallemizde de hizmet götürüp, halkımızın mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Ben ve ekibim ile birlikte tüm belediye personelimiz halkımızın hizmetkarı olduğunu bilerek çalışmalarına devam ediyor” dedi.

“SON GÜNE KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belenardıç’a daha önce de defalarca geldiğinin altını çizen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Buraya geldiğimizde öncelikli sorununa parmak basmak istedik. Siz mezarlık çevresinin yapılmasını istediniz. Biz bunu yaptık. Daha sonra gerekli olan kilit taş çalışmasını yaptık. Mahallenin en kıyısında oturan vatandaşımızın da tozdan çamurdan kurtulması için çalışmaları tüm sokaklara kadar yayıyoruz. Hizmet konusunda adaletli olmamız gerektiğini bilerek merkezde yaşayan vatandaşımıza hangi hizmeti veriyorsak diğer tüm mahallerimizdeki  vatandaşımıza da aynı hizmeti götürmeye çalışıyoruz. Biz bize verilen süre sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz. Belenardıç’a MOBESE kameraları takılıyor. Böylece mahallemiz daha da güvenli olacak. Sizlerin talebi olan kapalı pazaryeri konusu ise İnşallah görev süremizin sonuna kadar Allah yapmayı bize nasip eder. Gönül ister ki hemen yapalım. Ancak biz söz verip te tutamamak istemiyoruz. O nedenle yapmaya çalışacağımızı ifade ediyorum. Adıl önemli olan ise Belenardıç’ın 30 Mart 2014’ten önceki hali ile sonraki halinin karşılaştırılması. Biz tüm mahallerimizin bizden önceki haliyle bizim getirdiğimiz hizmetten sonraki halinin karşılaştırılmasını istiyoruz” diye konuştu.