KAYIHAN’A  3 MİLYON TL’LİK ÜSTYAPI YATIRIMI

28-11-2016

KAYIHAN’A  3 MİLYON TL’LİK ÜSTYAPI YATIRIMI

Pamukkale Belediyesi, Kayıhan’da yaptığı üstyapı çalışmalarının açılışını düzenlenen törenle yaptı. 32 ayda sadece Kayıhan’a yapılan yatırımın 3 milyon TL olduğunu söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tüm mahallelere ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Kayıhan en çok yatırımı Pamukkale Belediyesi döneminde aldı” dedi.

Pamukkale Belediyesi her hafta bir mahallede açılış yapmayı gelenek haline getirdi. Kayıhan mahallesine yapılan üstyapı yatırımlarının açılışı için tören düzenlendi. Pamukkale Belediyesi, Kayıhan Mahallesi’nde 71 bin metrekare asfalt yol, 6 bin metre kare beton parke ve 1700 metre bordür ve 450 metre uzunluğunda da perde duvar yapıldı. Bunun yanında mahalle sınırları içinde bir çok parktaki oyun grupları yenilenirken, bir çok camiye de çeşitli çalışmalarla destek verildi. Ayrıca mahalleye 5 adet MOBESE kamerası takılarak vatandaşların güvenliği için hizmete sunuldu. Kayıhan Mehmet Atmaca İlkokulu yanında yapılan açılış törenine Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları, Adnan Kaya, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve Abdullah Sevinçli, Ak Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Pişken, Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Gülsüm Beyazıt, mahalle başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende ilk olarak Kayıhan 75. Yıl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi halk oyunları ekibinin gösterisi yer aldı.

MAHALLE AYRIMI YAPMADAN ÇALIŞIYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin açılışta yaptığı konuşmada, her hafta bir mahallede açılışlar yapmayı gelenekselleştirdiklerini ifade ederek, “Son bir ay içinde 4 açılış yaptık. Bu hafta Kayıhan’da yapılan üstyapı çalışmalarının açılışını gerçekleştireceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak bu bölgeye ciddi bir yatırım yaptık. Kayıhan mahallesinde 32 ayda 9 cadde, 11 sokakta üst yapı çalışması tamamlandı. Ayrıca 4 park yapıldı. Büyük önem verdiğimiz MOBESE kameraları bu mahallemizde de hizmete girdi.  Yapılan yatırımların maddi değeri yaklaşık 3 milyon lirayı buldu. Ben inanıyorum ki, Kayıhan Belediyesi kapandıktan sonra en fazla hizmet Pamukkale Belediyesi kurulduktan sonra yapıldı. Biz 68 mahallemiz arasında hiçbir ayrım yapmadan çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kayıhan için gereken her şeyi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

“PAMUKKALE BELEDİYESİ EMİN ELLERDE”

“Bu güzellikleri halkımız hak ediyor” diyen Başkan Gürlesin konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Yeni kurulan bir belediye olarak 32 ayda önemli hizmetlere imza attık. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu hizmetleri yaparken emeği geçen başta belediye başkan yardımcılarıma ve personelim ile belediye meclis üyelerine ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz el ele verdiğimiz zaman her engeli aşar ve vatandaşa en iyi hizmeti götürme şansına sahip oluruz.  İlçemizde bu güzellikler olurken, hain darbe girişimi çalışmaları sekteye uğrattı. Ancak halkımız milli iradeye sahip çıkarak hainlere gereken dersi verdi. Biz Pamukkale Belediyesi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Ben ve ekibim bize verilen emaneti en iyi şekilde sahip çıkıp halka hizmet etmeye devam ediyoruz. Ben halkımızın şunu bilmesini istiyorum, Pamukkale Belediyesi emin ellerde. Biz ilk günkü aşka son günümüze kadar çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bize destek veren meclis üyelerimize, parti teşkilatımıza, mahalle muhtarlarımıza ve saygıdeğer halkımıza çok teşekkür ediyorum”. Konuşmanın ardından tören katılan protokol üyeleri tarafından Kayıhan mahallesine yapılan üst yapı hizmetlerinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesi dualarla kesildi.