PAMUKKALE BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN ACISINI PAYLAŞIYOR

09-02-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN ACISINI PAYLAŞIYOR

Örnek çalışmalarla Pamukkale halkına hizmet veren Pamukkale Belediyesi, cenazesi olan vatandaşların da unutmuyor. Talep edilmesi halinde ekipler Taziye Çadırı kurarak masa ve sandalye ile cenaze sahiplerinin yükünü hafifletiyor. Cenaze evini ziyaret eden görevliler Kuran-ı Kerim okuyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  “Cenazesi olan vatandaşlarımızın yükünü azaltmak için ilçe sınırlarımız içinde talep eden herkese taziye çadırı, masa ve sandalye temin ediyoruz” dedi.

Sosyal belediyecilik alanında birçok konuda önemli projeleri hayata geçiren Pamukkale Belediyesi, taziye hizmetleri ile vatandaşların zor gününde de yanında olmaya devam ediyor. İlçe sınırları içinde cenazesi olan ve talep eden tüm ailelere Pamukkale Belediyesi tarafından taziye çadırı, sandalye ve masa temin ediliyor. Bir yıldan fazladır taziye çadırı hizmeti veren Pamukkale Belediyesi, şimdiye kadar yüzlerce ailenin en zor gününde yanlarında oldu. Pamukkale Belediyesi’nin sürdürdüğü bu hizmetle cenazesi olan vatandaşların taziye için gelenleri çadırda misafir edebiliyor. Ayrıca Pamukkale Belediyesi tarafından görevlendirilen iki İmam da taziye süresinde cenaze evinde Kur’an-ı Kerim okuyup, dualar ediyor. Bu konuda talepleri olan vatandaşlarımız hafta sonları da dahil olmak üzere 444 9 220 numaralı telefonu arayıp gerekli adres ve iletişim bilgilerini vermeleri halinde Pamukkale Belediyesi tarafında taziye çadırı, masa ve sandalye temini yapılıyor.

“SADECE İYİ GÜNDE DEĞİL ZOR GÜNDE DE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

“Doğumdan ölüme kadar halkımızın her zaman yanındayız” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak insan odaklı belediyecilik hizmetini kendimize görev edindik. Bir yılı aşkındır hizmetini sürdürdüğümüz taziye çadırı uygulaması ile Pamukkale Belediyesi olarak zor ve sıkıntılı günlerinde vatandaşlarımızın yanında olduk. Belediye ekiplerimizin yapmış olduğu taziye çadırı hizmetiyle cenaze evinin misafir yükünü hafifletmenin yanı sıra, taziye evine gelen misafirlerin yazın güneşten, kışın ise kardan ve yağmurdan koruyor. Ayrıca taziye evlerine masa ve sandalye de temin ediyoruz. Biz sadece iyi günde değil, her zaman vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenen bir belediyeyiz. Bu konuda talepleri olan vatandaşlarımızın mutlaka bize ulaşmasını istiyoruz” dedi.