GÜRLESİN, KURTLUCA'DAN EVET SÖZÜNÜ ALDI

06-04-2017

GÜRLESİN, KURTLUCA'DAN EVET SÖZÜNÜ ALDI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni Pamukkale halkına anlatmak adına ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Gürlesin, Kurtluca’da yaptığı konuşmada “Gençlerimizi, çocuklarımızın geleceği için 16 Nisan’da çok güçlü bir ‘evet’ çıkacağına inancımız tam” dedi.

Pamukkale Belediye Başkan Gürlesin, Türkiye’nin geleceğine yön verecek olan Anayasa Değişikliği Paketi’ne ‘neden evet’ denmesi gerektiğini ve halk oylamasına sunulacak olan 18 maddeyi vatandaşa ayrıntısıyla tek tek anlatmaya devam ediyor.  Türkiye’nin geleceği açısından dönüm noktalarından birisi olan 16 Nisan Anayasa Referandumu öncesi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşlarla her fırsatta her ortamda bir araya gelmeye devam ediyor. Kurtluca Mahallesi ziyaretinde yaşlısı, genci tüm mahalleli tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Gürlesin, Kurtluca’dan evet sözüyle döndü.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Kurtlucalı vatandaşlar Pamukkale Belediyesi’nin mahallelerine yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler. Kurtlucalı Sabit Erişken, Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduğunu ifade ederek, “Pamukkale Belediyemiz, mahallemizin iskan sorunları vardı yüzde 99 çözdü. Başkanımız Gürlesin’e o konuda çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın yardımlarıyla, personel vasıtasıyla işlerimiz halloldu” dedi. Erişken, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması hakkında da görüş bildirerek, “Demokrasinin devamı için, Dünya’ya Türk’ün sesini daha güçlü duyurabilmek için evet diyeceğiz” diye konuştu. Başkan Hüseyin Gürlesin için her daim duacı olduğunu ve “Allah başa getirsin onu diye dualar ettim” diyen Kurtluca Mahallesi sakinlerinden Ülfet Karakuş, “Devletimiz için, milletimiz için, askerimiz için evet diyeceğiz. Allah’ım düşmanlarımıza fırsat vermesin. Allah kahretsin onları. Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun. Devletten ötürü evet diyorum” dedi.  “Her işimizi bir defa demekle yapıyor” diyen Cennet Hacat da Pamukkale Belediyesi’nin Kurtluca Mahallesi için güzel işler yaptığından dolayı Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. ‘Bin kere evet’ dediğini belirten Cennet Hacar, “Neden evet diyoruz. Çünkü memnunuz. Biz yaşlıyız ama çocuklarımızın geleceğine göre düşünüyoruz. Bu nedenle evet diyorum” diye konuştu.

GÜRLESİN, “HER OY ÖNEMLİ”

Pamukkale’ye bağlı 68 mahallede gidilmedik kahvehane bırakmayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bir oy bile çok önemli. Ülkemizin geleceğine yön vermek için tüm vatandaşlarımızın üzerine görev düşmektedir. Bu nedenle çocuğunuza, kardeşinize, eşinize çevrenizde kim varsa oy kullanmasını söyleyin. Her oy, ülkemizin geleceğine yatırımdır” diye konuştu. Başkan Gürlesin, Kurtluca Mahallesi’nde vatandaşlara Anayasa Değişikliği Paketi’ne ‘neden evet’ denmesi gerektiği ile ilgili olarak halk oylamasına sunulacak olan 18 maddeyi tek tek anlattı. Gürlesin ziyaret sonunda, Kurtluca Mahallesi’nden “İstikrar için evet, istikbalimiz için evet, istiklalimiz için evet, daha güçlü bir Türkiye için evet” sözlerini alarak ayrıldı.