BAŞKAN GÜRLESİN: ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

01-06-2017

BAŞKAN GÜRLESİN: ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığından kalkan helikopterin kaza sebebiyle düşmesi neticesinde 13 askerin şehit olduğu olayla ilgi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mesaj yayımladı. Gürlesin, “Acı olayda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait bir helikopterin, yüksek gerilim hatlarına takılarak kaza kırıma uğraması sonucu 13 askerimizin hayatını kaybettiği acı olayla ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin mesaj yayımladı. Türk silahlı kuvvetlerinin üst düzey subaylarının da aralarında bulunduğu 13 askerimizin şehit olmasının ülkeyi acıya boğduğunu belirten Başkan Gürlesin, mesajında, "Bölgedeki operasyonları yöneten bir Tümgeneralimiz ile çeşitli rütbelerden subaylarımızın da aralarında yer aldığı helikopterin yüksek gerilim hattına takılarak düşmesi hepimizi üzdü. Bu kayıplarımızın acısını, milletimizle birlikte derinden yaşıyorum. Acımız çok büyük. Terörle mücadelede konusunda son zamanlarda elde edilen başarılara imza atan bu askerlerimizin kahramanlıklarını, ülke ve millet olarak asla unutmayacağız.  Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet dilerken; şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabırlar diliyorum"