BAŞKAN GÜRLESİN HALKLA BULUŞACAK

02-06-2017

BAŞKAN GÜRLESİN HALKLA BULUŞACAK

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların isteklerini direkt olarak Başkan Hüseyin Gürlesin’e iletebilmesi amacıyla başlattığı “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” Haziran ayı toplantısı Pazartesi günü yapılacak. Başkan Gürlesin, vatandaşları davette bulunarak, “Halkımızla buluşmalarımızda birebir vatandaşlarımızı dinleyerek ivedilikle sorunlarına çözüm yolları arıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, bir taraftan “Mahalle Buluşmaları” ile vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerini dinlerken, bir taraftan da “Halk Günü” düzenleyerek halkın sorunlarına çözüm buluyor. İlki Şubat ayında yapılan “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” toplantısının beşincisi 5 Haziran Pazartesi günü gerçekleşecek. Pamukkale Belediyesi’nin YSE Kavşağı’nda ki binasında yer alan  Pamuk Kafe’de saat 10.00’da başlayacak olan buluşmaya katılımın yine yoğun olması bekleniyor.

"HALKIN DERDİYLE DERTLENİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak halkla daha sık bir araya gelmek adına 2015 yılından bu yana devam eden ‘Mahalle Buluşmaları’na ek olarak ‘Halk Günü’ düzenlediklerini ifade etti. “Biz halkımızı dinlemek zorunda olduğumuzun bilincindeyiz” diyen Başkan Gürlesin, “ Sizler bizim başımızın tacısınız. Sizlerin işini görebiliyorsak ne mutlu bize. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, mümkün olanlar varsa hayata geçirip, mümkün olmayanları bir program dahilinde veya hangi kurum yapabilecekse bunlar dâhilinde vatandaşlarımızın çözmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda 5 Haziran Pazartesi günü belediyemizde saat 10.00’da yapılacak olan halk günü buluşmamıza vatandaşlarımızı bekliyoruz. Biz halkımızın derdiyle dertleniyoruz. Onları dertlerinin çözümünü bulmak bizi de mutlu ediyor” dedi.