BABALAR BAŞIMIZIN TACIDIR

16-06-2017

BABALAR BAŞIMIZIN TACIDIR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gürlesin, “Bir evladın omuzlarındaki yükü hafifleten, varlığımızın temeli, ailemizin diğeri, koca çınarlar olan babalarımıza sevgimizi, saygımızı her gün göstermemiz gerekir” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü ile ilgili olarak yayımladığı mesajında, anneler kadar babaların da hakkının asla ödenemeyeceğini ifade etti. Çocukların hayatlarında rol model olarak aldıkları ilk erkek olan babaların, kız çocukları için kahraman, ilk aşk, erkek çocukları içinde rol model olduğunu belirten Başkan Gürlesin mesajında, şu görüşlere yer verdi; “Babalarımız bir gün değil, her gün baş tacımızdır. Ailemizin direği, evimizin koca çınarıdır. Evini, eşini, evlatlarını her şeyden korur kollar. Annelerimiz kadar babalarımız da fedakârdırlar. Babalarımız çınar ağacı gibidir, meyve vermese de gölgesi yeter. Tecrübeleriyle çocuklarına yol gösterici olan babalarımızın daha sağlıklı toplum yapısının oluşturulması ve aile gibi kutsal değerlerimizin korunmasında büyük sorumluluğu bulunmaktadır. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bu vesileyle başta kendi babam olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu özel gününü yürekten kutluyorum”.