Başkan Gürlesin'den Anlamlı Ziyaret

29-10-2014

Başkan Gürlesin'den Anlamlı Ziyaret

Baskan Gürlesin, dini ve resmi bayramlar ile Gaziler günü gibi özel günlerde sehit yakinlari ve gazilere yaptigi ziyaretlerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami'nda da sürdürdü. Denizli Valiligi önündeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlama programinin ardindan tüm gününü sehit ve gazilere ayiran Baskan Gürlesin, ilk olarak sehit Jandarma Ramazan Us'un Kuspinar Mahallesi'ndeki evine gitti. Burada sehit Us'un annesi, kardesleri ve yakinlariyla bir araya gelen Baskan Gürlesin, bir süre aileyle sohbet etti. Pamukkale Belediyesi'nin sehit yakinlari ve gazilere pozitif ayrimcilik yapacagini ifade eden Baskan Gürlesin, ailenin bir eksigi, bir ihtiyaci olmasi durumunda belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazir oldugunu sözlerine ekledi. Sehit Jandarma Us'un ailesine yapilan ziyaretin ardindan Kore Gazisi Selahattin Karakas'in Servergazi'deki evine gidildi. Baskan Gürlesin burada da gazi ve yakinlariyla sohbet etti. Sehit ve gaziler için ne yapilsa az olduguna isaret eden Baskan Gürlesin, onlari her zaman ayri bir ortamda degerlendirdigini söyledi. Kore Gazisi Karakas da, Kore Savasi'nda mayina bastigini kaydederek anilarini anlatti. Gazi Karakas, Baskan Gürlesin'in her zaman ziyaretine gelmesini istedigini iletti. Baskan Gürlesin daha önce de Muharip Gaziler Dernegi'ni ziyaret ederek gazilerle bir araya gelmisti.