PAMUKKALE'DE ÇOCUKLAR EĞLENİYOR

15-08-2017

PAMUKKALE'DE ÇOCUKLAR EĞLENİYOR

Pamukkale Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Pamukkale’de yaşayan vatandaşların sosyal hayatlarına alternatif seçenekler sunmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi çocuklara yönelik çocuk şenliği düzenleyerek, miniklerin eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale’de Çocuklar Eğlensin diyerek, Hürriyet Mahallemizde çocuk şenliği düzenledik. Amacımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bir arada, paylaşım içinde eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamaktı” dedi.

Pamukkale Belediyesi belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği farklı projelerle de ses getirmeye devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitimde, sağlıkta, güvenlikte ve sosyal belediyecilikte öncü belediye olarak, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe de yaşayan vatandaşların sosyal hayatlarına güzellik katabilmek adına belediye olarak farklı projeler hazırlamaya devam ettiklerini belirtti.

HÜRRİYET MAHALLESİ’NDE ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Pamukkale Belediyesi’nce “Pamukkale’de Çocuklar Eğleniyor” sloganıyla Hürriyet Mahallesi’nde çocuk şenliği düzenledi. Pamukkale Belediyesi, düzenlediği şenlik ile Hürriyet Mahallesi ve çevre mahallelerdeki çocuklara oyunlarla geçen eğlenceli bir akşam sundu. Hürriyet Mahallesi’ndeki etkinliğe katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, etkinlikte çocukların eğlencesine eşlik ederek,  oyun stantlarında oynayan çocuklarla ve aileleri ile tek tek ilgilendi. Stantlardaki birbirinden eğlenceli oyun parkurlarında şarkılar eşliğinde, gönüllerince eğlenen minikler Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le de bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

AİLELER ETKİNLİKTEN MEMNUN

Pamukkale Belediyesi’nce organize edilen şenliğe çocuklarını getiren aileler, “Çocuklarımıza böyle eğlence imkânı sunan Pamukkale Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Çocuklarımız bugün gönüllerince eğlendi. Çok güzel bir gün geçirdiler. Şehir hayatının içinde zaman zaman sıkılan çocuklarımızı, televizyondan, bilgisayardan uzaklaştırmamıza destek olan bir etkinlik oldu. Çocuklarımıza bilgisayar ve telefon olmadan da arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirebileceklerinin ispatı niteliğinde olan bu tür etkinlikler için Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ediyoruz” dediler.

“ÇOCUKLARIMIZIN GÖNÜLLERİNE DOKUNMAK İSTEDİK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitimde, sağlıkta, güvenlikte ve sosyal belediyecilikte öncü belediye olarak, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe de yaşayan vatandaşların sosyal hayatlarına güzellik katabilmek adına da belediye olarak farklı projeler hazırlamaya devam ettiklerini belirtti. “Bu etkinliğimizi, küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri geleceğe taşıyan çocuklarımızın güzel bir gün geçirebilmesi adına düzenledik” diyen Başkan Gürlesin, “İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız bizler için değerli. İlçe halkımızın sağlıklı, güvenli, mutlu olduğu bir ilçede yaşayabilmesi için rutin belediyecilik hizmetlerimizle birlikte sosyal belediyecilik hizmetlerimizle öncülük ediyor, aynı zamanda da düzenlediğimiz eğlenceli etkinliklerle de sosyal yaşantılarına güzellik katmaya çalışıyoruz. ‘Pamukkale’de Çocuklar Eğleniyor’ sloganıyla çocuklarımıza eğlence düzenleyerek, hem ailelerin hem de çocuklarımızın gönüllerine dokunmak istedik. Yaz başında başlattığımız ücretsiz yüzme kurslarımız için ailelerden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Çocuklarımızın yaz tatili süresince şehir hayatının verdiği monotonluktan çıkarak, bilgisayardan, telefondan, televizyon uzak bir yaz geçirdiği ifadelerini kullanarak, teşekkür ediyorlar. Bizim için en büyük mutluluk budur. Pamukkale Belediyesi olarak, bu tür farklı etkinliklerimizle vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.