PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN BİR ÖRNEK PROJE DAHA

25-08-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN BİR ÖRNEK PROJE DAHA

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık söz ettiren Pamukkale Belediyesi örnek bir projeye daha imza attı. Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, doğal afetler sonucu devrilen ve kuruyan ağaçların belediye ekipleri tarafından kuş yuvalarına dönüştürülerek ağaçlara asılıyor. Proje ilk etapta 100 kuş yuvası ile başlarken bu çalışma ilçe genelinde yaygınlaşacak.

Pamukkale Belediyesi, örnek bir projeye daha imza atarak ilçe sınırları içinde bulunan parklardaki uygun ağaçlara kuş yuvaları asıyor. Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri doğal afetler sonucu devrilen ve kuruyan ağaçları kuş yuvası haline getiriyor. İlk etapta 100 adetle başlayan proje kapsamında parklara ve yeşil alanlara kuş yuvaları asılacak.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sokakta yaşayan tüm canlılar bize emanettir. Biz de bu emanete sahip çıkmak için ilçe sınırlarımız içindeki park ve yeşil alanlarımızda uygun ağaçları kuş yuvaları ile donatacağız. Yaşamın doğallığını koruyarak ilçede birçok hizmeti gerçekleştiren Pamukkale Belediyesi sokak hayvanlarının korunması ve beslenmesi yönündeki örnek proje çalışmaları devam edecektir” dedi.