PAMUKKALE'DE 6. FUTBOL ŞÖLENİ'NİN KAYITLARI BAŞLIYOR

05-09-2017

PAMUKKALE'DE 6. FUTBOL ŞÖLENİ'NİN KAYITLARI BAŞLIYOR

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği halı saha futbol turnuvasının altıncısında kayıtlar başlıyor. “Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”na katılmak isteyenler takımlarını oluşturarak, turnuvada boy gösterebilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçe sınırlarımız içinde yer alan gençlerimizi bu önemli turnuvaya katılmaya davet ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği etkinliklerden olan futbol şölenlerinin altıncısı için geri sayım başladı. Her yıl iki kez yapılan etkinlik bu kez “Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek. Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde yaptırılan halı saha ve spor komplekslerinde gerçekleşecek olan turnuvaya katılmak isteyenler 11-25 Eylül tarihleri arasında kayıt yaptırabilecekler. Her mahalleyi en çok 2 takımın temsil edebileceği futbol şölenine gençler 10 kişilik takımlarını oluşturup, mahalle muhtarına onaylattıkları başvuru formlarıyla katılımlarını sağlayabilecekler. Turnuva ile ilgili detaylı bilgi Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.pamukkale.bel.tr adresinden alınabilecek. Başvuru formu ve gerekli belgeleri eksiksiz olarak doldurulmasından sonra başvurular en gen 25 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar Atatürk Caddesi’nde bulunan Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın ikinci katındaki  Kültür İşler Müdürlüğü’ne yapılabilecek. Eleme usulü oynanacak olan turnuvanın kura çekiminin ise 26-30 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Müsabakaların Ekim ayı içinde oynanması öngörülürken, turnuva maçlarında TFF’nin halı saha kuralları uygulanacak.

“GENÇLERİ TURNUVAYA BEKLİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2015 yılından beri yılda iki kez halı saha futbol turnuvası düzenlediklerini belirterek, “2017 yılının ilkbaharında beşincisini düzenlediğimiz turnuvanın altıncısı için kayıtlar başlıyor. 11 Eylül’den 25 Eylül’e kadar olan süre içinde her mahalleden 2’şer takım turnuvamıza katılabilecekler. Son turnuvamıza 61 takım katılmıştı. Sonbahar 2017’ye daha fazla takımın katılmasını bekliyoruz. Mahallelerimizde gençlerin spor yapması için halı sahalar ve spor kompleksleri yapmıştık. Bu turnuvalarla tesislerin aktif halde olmasını da sağlamış oluyoruz. Bir başka amacımız da mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak. Aynı zamanda gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasına destek vermiş oluyoruz. Tüm gençlerimizi ve spor severlerimizi turnuvamıza davet ediyorum. www.pamukkale.bel.tr adresindeki gerekli belgelerin eksiksiz doldurulması ve başvurunun yapılması için son gün 25 Eylül. Takımınızı kurun bu büyük heyecana katılın” dedi. Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde bugüne kadar Örenspor takımı 2 kez şampiyon olurken, Develispor, Pamukkalespor ve Tekkeköyspor takımları mutlu sona ulaşmıştı.