Pamukkale Belediyesi'nden Aşure

07-11-2014

Pamukkale Belediyesi'nden Aşure

Belediye, her yil gerçeklesecek ve geleneksel hale gelecek asure programinin ilkini düzenledi. Pamukkale Üniversite Yerleskesi'nde kurulan standda, binlerce ögrenci asure ikramina katildi. Cuma namazi sonrasi baslanilan asure dagitimina ilgi fazlaydi. 1500 kisilik asure, asiri ilgi nedeniyle 1 saat gibi kisa sürede bitti. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Cuma namazi çikisi sonrasinda standa gelerek görevlilerle birlikte asure dagitti. AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, programa katilarak Baskan Gürlesin'le birlikte gençlere asure verdi. Baskan Gürlesin, asureleri dagittiktan sonra hem asurenin tadina bakti, hem de gençlerle sohbet etti. Her ülkenin kendi gelenek ve göreneklerine sahip çikmasi gerektigini ifade eden Baskan Gürlesin, ?Pamukkale Belediyesi olarak Asure Haftasi olmasindan dolayi böyle bir etkinlik düzenledik. Pamukkale Üniversitesi'ndeki bu etkinligimiz ilk asure programimiz özelligindedir. Bu gün, 1500 kisiye yönelik bir asure dagittik. Ögrencilerimize gençlerimize afiyet olsun. Belediye olarak gerek gençlerimiz ve gerekse halkimiza yönelik olarak bu etkinliklerimizi sürdürmek istiyoruz. Bu asure programiyla bu süreci de baslatmis bulunuyoruz. Ayrica üniversitenin içinde daha farkli etkinliklerde de yer alacagiz. Pamukkale Belediyesi olarak ailelerin ve ögrencilerimiz yaninda oldugumuzu göstermek istiyoruz. Önümüzdeki dönemde de çok daha fazla hizmeti ögrencilerimize sunacagiz' dedi. Baskan Gürlesin ve Milletvekili Dalbudak, asure dagitimin ardindan üniversite gençleriyle tek tek ilgilendi, hepsiyle sohbet etti. Baskan Gürlesin, daha sonra 3 farkli yerde düzenlenen asure programlarina da katildi.