PAMUKKALE BELEDİYESİ EĞİTİM YARDIMI BAŞVURULARI İÇİN SON GÜN 29 EYLÜL

27-09-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ EĞİTİM YARDIMI BAŞVURULARI İÇİN SON GÜN 29 EYLÜL

Pamukkale Belediyesi 2017-2018 eğitim öğretim yılında ortaokul ve lise öğrencilerine vereceği eğitim yardımı için başvuru süresi 29 Eylül Cuma günü sona eriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Toplamda 2 bin 250 öğrencimize yapacağımız eğitim yardımı için başvuru süremizi bir hafta uzatmıştık. Başvuru için son günlerdeyiz. Vatandaşlarımızın geç kalmamasını rica ediyoruz” dedi.

Eğitim alanındaki projeleriyle dikkat çeken Pamukkale Belediyesi tarafından yoğun talep nedeniyle süresi uzatılan eğitim yardımı başvuru süresi 29 Eylül tarihinde sona eriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “2017-2018 eğitim öğretim hayatına başlayan toplam 2 bin 250 öğrencimize eğitim desteği vereceğiz. Başvurularımız 14 Ağustos’ta başlamış ve son başvuru tarihini vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine bir hafta daha uzatarak 29 Eylül Cuma mesai bitimine kadar duyurmuştuk. Eğitim yardımı son başvuru süresini sık sık kamuoyu ile paylaşarak, ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz” dedi.

SON GÜNÜ BEKLEMEYİN

Pamukkale Belediyesi okulların fiziksel yapıları yanında maddi ve manevi olarak öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi olan 2017-2018 eğitim ve öğretim hayatına başlayan 2 bin 250 öğrenciye eğitim desteği verecek olan Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvuru süresi, yoğun talep nedeniyle 29 Eylül Cuma günü mesai saatine kadar uzatılmıştı.  Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımından faydalanmak isteyen vatandaşların, başvuru yapabilmek için gerekli tüm bilgilere, www.pamukkale.bel.tr adresinden ulaşabileceğini; web sitesinde bulunan linkte, eğitim yardımıyla başvuru şartlarını öğrenebileceklerini belirtti. Gürlesin, eğitim yardımından faydalanmak isteyen vatandaşların, Pamukkale Belediyesi Atatürk Caddesi’nde bulunan ek hizmet binasına, gerekli tüm evrakları hazırladıktan sonra, şahsen başvuru yapabileceklerini bildirdi.