DOKUZKAVAKLAR'DA GERİ SAYIM

16-10-2017

DOKUZKAVAKLAR'DA GERİ SAYIM

Türkiye’de bir ilk olan,  Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı devam eden Denizli’nin geleceğine damga vuracak Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nin inşaatını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin birlikte gezdiler.  “Türkiye’ye örnek olan projemizde sona yaklaşılıyor” diyen Başkan Gürlesin, “Bu projemiz bittiğinde de birçok insanların şifa bulmasından dolayı da büyük onur duyacağız” dedi.

Pamukkale Belediyesi'nin Türkiye’ye örnek olacak projesi olan Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin hizmete girmesi için gün sayılırken, 18 milyonluk dev yatırımı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin birlikte incelediler.  Başkan Gürlesin, arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen, Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan inşaatı yaptırılan Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi tamamlandıktan sonra Sağlık Bakanlığı’na devredileceğini belirtti.  Dev kompleksin inşaatını gezen Milletvekili Tin ve Başkan Gürlesin, çalışmalara devam eden işçilerle sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GERİ SAYIM DEVAM EDİYOR

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi inşaatı hakkında AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e bilgiler aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yoğun programına rağmen, gerçekleştirdikleri hizmetleri yerinde görme fırsatı yaratan Milletvekili Tin’e teşekkür ediyorum.  Arsası Büyükşehir Belediyemiz tarafından verilen bu hizmetinden dolayı Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Binası da Pamukkale Belediyesi tarafından yapılmakta olan Sağlık Kompleksimizin işletimi de Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak. Pamukkale Belediyesi olarak, vizyon projelerimizden biri olan Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’mizi önümüzdeki 5 ya da 6 ay içerisinde hizmete almayı planlıyoruz. Gayretimiz, planlanan dönemi daha da öne çekmek. Bittiğinde de birçok insanların şifa bulmasından dolayı büyük onur duyacağız. Ben tekrardan sayın vekilime hizmetlerimizi yerinde görme fırsatı yarattığı için teşekkür ediyorum” dedi.

“DENİZLİ KAZANACAK”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nin sadece Pamukkale İlçesi için değil, Denizli için de bir kazanç olduğunu ifade ederek, “Öncelikle Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nin yapımında emeği geçen başta inşaatını yüklenen Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e ve yerini temin eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.  Milletvekili Tin, Böyle dev bir eseri Türkiye’de kompleks anlamında bu standartlarda özellikle de bu kalitede ve sağlık alanında bir ilki Denizli’ye kazandırmasından dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e özellikle teşekkür ettiğini belirterek, “Denizlili hemşehrilerim adına da ve bakanlığımız adına da, partimiz adına da Allah razı olsun diyoruz. Denizli’deki AK Partili belediyelerimizi ziyaretimizde şunu gördüm ki, hepsi de son güçleriyle çalışıyorlar. Büyük gayret sarf ediyorlar, gece ve gündüzlerini birbirine katarak, devamlı hizmet anlamında, aşkla çalışıyorlar. Bu anlamda Pamukkale Belediyemizin de bu hizmet yarışında ilklerden olduğunu görüyoruz ve gerçekten güçlü, merkezi yatırımlarla, hizmetlerle bu çalışmalara katkıda bulunduğunu görmekteyiz. Ki özellikle Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi, bölgedeki mahallelerimiz için, Denizli’miz için büyük bir kazanç. Bu bölge için çok önem arz etmekte. Çünkü baktığımızda Denizli’de hastanelerin çoğunluğunun yukarı kesimde olduğunu görmekteyiz. Bu yatırımı insanlığa yatırım yapmış oluyorsunuz. Bölgesel ve yerel anlamda da burada büyük bir değişimin altına imza atmış oluyorsunuz. Çevrede de zaten hemen yeni inşaatların başladığını görmekteyiz. Yani sosyal zenginliğe de katkı olduğunuzu görmekteyiz. Bu açıdan bu hizmet belki de Türkiye’deki belediyeler arasında, ilk defa bir belediye olarak, böyle bir hizmete imza atmış olması, yürütüyor olması açısından da Pamukkale Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Halkımızın nezdinde, partimiz adına da büyük gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Ülkemize, Denizli’mize, Pamukkale’mize bu hizmetlerinizin devamını diliyoruz ve teşekkür ediyoruz” diye konuştu.