Pamukkale Belediyesi'nden Fatih'e Otopark 01.12.2014

Pamukkale Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde Kapal─▒ Pazaryeri’nin yan taraf─▒na aç─▒k otopark yap─▒m in┼čas─▒na ba┼člad─▒.
  Fen ─░┼čleri Müdürlü─čü’ne ba─čl─▒ ekipler, bölgenin önemli bir eksikli─čini gidermek ad─▒na otopark yap─▒m─▒ için ilk kazmay─▒ vurdu. Öncesinde ise alanda güvenlik tedbirleri al─▒nd─▒. Yayalar ve sürücüler için in┼čaat alan─▒na girilmemesi gerekti─čini gösterir tabela, yön ve uyar─▒ levhalar─▒ yerle┼čtirildi. ─░┼č makineleri ise yo─čun ┼čekilde kaz─▒ çal─▒┼čmas─▒n─▒ sürdürüyor. Çal─▒┼čmalar kapsam─▒nda, in┼čaat alan─▒ndaki e─čimli topo─črafik yap─▒, otopark olacak ┼čekilde düzlenecek. Ard─▒ndan da, otoparka ayr─▒lan alan asfaltlan─▒p araç park─▒na haz─▒r hale getirilecek. Öte yandan otopark─▒n giri┼č ve ç─▒k─▒┼člar─▒n─▒ sa─člayacak ba─člant─▒ yollar─▒ da yap─▒lmaktad─▒r.
   Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Fen ─░┼čleri’nden sorumlu Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ Fahrettin Göksu ve ilgili daire müdürüyle park in┼čaat─▒nda incelemede bulundu. Otopark─▒n birkaç ay içinde tamamlanaca─č─▒ müjdesini veren Ba┼čkan Gürlesin, belediyenin çal─▒┼čmalar─▒ hakk─▒nda ┼ču bilgileri verdi:
   ‘Pamukkale Belediyesi’nin icraatlar─▒ndan yeni bir tanesini Fatih Mahallesi’nde ba┼člatt─▒k. Fatih Kapal─▒ Pazaryeri’nin yan─▒nda bo┼č bir alan─▒m─▒z vard─▒. Bizler bu alan─▒n otopark yap─▒lmas─▒na yönelik bir çal─▒┼čma ba┼člatt─▒k. Pazarc─▒ esnaf─▒m─▒z─▒n ve al─▒┼č veri┼če gelen vatanda┼člar─▒m─▒z─▒n otopark sonunu çözmek istiyoruz. Otopark projemiz, araçlar─▒n park edilerek trafikte s─▒k─▒┼č─▒kl─▒─č─▒n önlenmesine yönelik bir çal─▒┼čmam─▒zd─▒r. Otopark─▒m─▒z─▒, 3200 m2 bir alanda in┼ča ediyoruz. Bizzat incelemek ve çal─▒┼čmalara yön vermek ad─▒na in┼čaat alan─▒na geldim. Böyle bo┼č arazimizin oldu─ču ve ┼čartlar─▒n el verdi─či mahallelerimizde benzer çal─▒┼čmalar─▒m─▒z olacak. ─░lk uygulamaya da buradan ba┼člatt─▒k. Tamamland─▒─č─▒nda bölgenin önemli bir eksikli─čini gidermi┼č olaca─č─▒z. ┼×imdiden Fatih Mahalle’mizin de─čerli sakinlerine hay─▒rl─▒ olsun.’