Pamukkale'de Yollar Daha G├╝venli Hale Geliyor 25.07.2014

Belediye s─▒n─▒rlar─▒ ve mücavir alan s─▒n─▒rlar─▒ içerisindeki 68 mahalledeki tüm yollar yeniden elden geçirilerek ihtiyaç duyulan bölgelere yama asfalt yap─▒l─▒yor. Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ Fahrettin Göksu ve beraberindekiler, Ba─čba┼č─▒ Mahallesi’nde sürdürülen yama çal─▒┼čmalar─▒n─▒ yerinde inceledi. Ba┼čkan Gürlesin, yollar─▒n Pamukkale Belediyesi’ne yak─▒┼č─▒r hale getirilmesi için yan─▒ndaki ilgili daire amirlerine talimat verdi. Ba┼čkan Gürlesin, yakla┼č─▒k 1 saat süren incelemenin ard─▒ndan çal─▒┼čmalar hakk─▒nda bilgi verdi. Belediyeye ba─čl─▒ 2 farkl─▒ yama ekibinin trafi─čin yo─čun olmad─▒─č─▒ saatlerde çal─▒┼čmalar─▒n─▒ sürdürdü─čünü Ramazan Bayram─▒ sonras─▒nda ise ekip say─▒s─▒n─▒n art─▒r─▒laca─č─▒n─▒ ifade eden Ba┼čkan Gürlesin, ┼čunlar─▒ dile getirdi: ‘Pamukkale Belediyesi olarak ┼čuana kadar hep alanday─▒z. Yerinde incelemeler yaparak bölge insan─▒n─▒n da çal─▒┼čmalar hakk─▒ndaki görü┼člerini de─čerlendiriyoruz. ┼×uanda Ba─čba┼č─▒ Mahallemizde ihtiyaç duyulan yerlerde asfalt çal─▒┼čmas─▒n─▒ sürdürüyoruz. Asfalt ve yama ekiplerimiz Ramazan Bayram─▒ öncesinde çal─▒┼čmaya ba┼člad─▒. Bayramdan sonra da in┼čallah yama ekibi say─▒m─▒z─▒ 3’e ç─▒karaca─č─▒z. Gitti─čimiz yerlerde sadece yamayla kalm─▒yoruz. Yamaya ek olarak kald─▒r─▒m ve yollarda bozulan yerler varsa onlara da müdahale ediyoruz. Yamadan, hurda ta┼člar─▒n─▒n temizlenmesine kadar mahallelerimizin üst yap─▒ya yönelik ne ihtiyac─▒ varsa yap─▒yoruz. Bugün bizim için ba┼čka bir anlam da içeriyor. Denizli Büyük┼čehir Belediyesi’nden silindir al─▒p asfalt─▒ s─▒kla┼čt─▒r─▒yorduk. Bugün ise kendi silindirimizi kullanmaya ba┼člad─▒k. Amac─▒m─▒z vatanda┼člar─▒m─▒z─▒ hizmeti biran önce gecikmeden ula┼čt─▒rmakt─▒r. Önümüzdeki günlerde benzer çal─▒┼čmalara katlayarak devam edece─čiz. Bundan dolay─▒ vatanda┼člar─▒m─▒z bize güvensin, bizi takip etsin. Biz onlar─▒n güvenini bo┼ča ç─▒karmay─▒z. Ben ┼čimdiden halk─▒m─▒z─▒n yakla┼čan Ramazan Bayram─▒n─▒ tebrik ediyorum. Çal─▒┼čmalar tüm mahalle sakinlerimize hay─▒rl─▒ olsun.’ Ba┼čkan Gürlesin, daha sonra gerek esnafla ve gerekse çevredeki insanlarla sohbet edip çal─▒┼čmalar hakk─▒ndaki görü┼člerini ald─▒.