Pamukkale Belediyesi'nden P─▒narkent'e Duble Yol 05.09.2014

Pamukkale Belediyesi Fen ─░┼čleri Müdürlü─čü ekiplerince P─▒narkent yolundaki çal─▒┼čmalar, tüm h─▒z─▒yla devam ediyor. Yol çal─▒┼čmalar─▒ k─▒sa süre sonra bitince, geli┼č gidi┼č 2 ┼čerit olacak, elektrik direkleri yenilenip kablolar yer alt─▒na al─▒nacak. Yol, refuj, banket, kald─▒r─▒m ve peyzaj düzenlemeleriyle örnek bir yol haline gelecek. Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin de, ba┼čkan yard─▒mc─▒lar─▒ Fahrettin Göksu, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Selim Arkan ve ilgili daire müdürleriyle, devam eden yol yap─▒m çal─▒┼čmalar─▒n─▒ yerinde inceledi. Ba┼čkan Gürlesin, yolun bir an önce tamamlanmas─▒ ve hizmete sunulmas─▒ için ilgili daire amirlerine talimat verdi. Kaz─▒, dolgu ve asfaltlama çal─▒┼čmalar─▒n─▒ kontrol eden Ba┼čkan Gürlesin, söz konusu çal─▒┼čmalar hakk─▒nda bilgi verdi. Seçim öncesi ┼čehir merkezinde ne varsa kenar mahallelerde de ayn─▒s─▒n─▒n yap─▒laca─č─▒n─▒ söyledi─čini hat─▒rlatan Ba┼čkan Gürlesin, tek amac─▒n millete hizmet oldu─čunu kaydetti.
Ba┼čkan Gürlesin, çal─▒┼čmalar─▒n seçime endeksli olmayaca─č─▒n─▒n alt─▒n─▒ çizerek, sözlerini ┼čöyle sürdürdü: ‘Seçime en uzak noktaday─▒z. Amac─▒m─▒z halka hizmet etmektir. P─▒narkent Mahallemizdeki çal─▒┼čmalar da bunun bir göstergesidir. ┼×uan P─▒narkent’in giri┼čindeki Cafer Sad─▒k Abal─▒o─člu Bulvar─▒’nda yol yap─▒m çal─▒┼čmas─▒n─▒ ba┼člatt─▒k. Yakla┼č─▒k 8 bin dolay─▒nda vatanda┼č─▒m─▒z P─▒narkent mahallemizde ya┼čamaktad─▒r. Toplamda 1250 metre uzunlu─čundaki yolumuzu duble yol olarak yap─▒yoruz. ┼×uana kadar gidi┼č dönü┼č olarak tek ┼čerit halinde hizmet vermekteydi. Belediye olarak yapaca─č─▒m─▒z çal─▒┼čma tamamlan─▒nca, yolu 2 ┼čerit geli┼č gidi┼č ayr─▒ olarak hizmete açm─▒┼č olaca─č─▒z. Yakla┼č─▒k maliyeti ise 900 bin lira dolay─▒ndad─▒r’ dedi.

-YOL DEN─░ZL─░M─░Z─░N GELD─░─×─░ NOKTAYI ÖZETLEYECEK-

Yolun, Türkiye’nin geldi─či noktay─▒ ve vizyon ┼čehir Denizli’nin geldi─či noktay─▒ en güzel ┼čekliyle gösterece─čini ifaden eden Ba┼čkan Gürlesin, ‘Kenar mahallemiz olan P─▒narkentimize bu güzelli─či ya┼čatmak istiyoruz. Organize Sanayi Bölgesi yak─▒n─▒nda yer almas─▒ndan dolay─▒ mahallemiz sürekli geli┼čmektedir. Biz de geli┼čimi önce yolundan ba┼člat─▒yoruz. ─░n┼čallah her iki ┼čerit kald─▒r─▒mlar─▒yla birlikte bize yak─▒┼čan ┼čekilde olacak. Yakla┼č─▒k 3 metre kald─▒r─▒m olacak. Yolun tamam─▒ elden geçecek ve yol asfaltlan─▒p kald─▒r─▒mlar yap─▒lacak. AYDEM’le de görü┼čtüm. Elektrik direklerinin de─či┼čtirilmesi gerekti─čini söyledim. Direkler de─či┼čtirilecek ve kablolar yer alt─▒na al─▒nacakt─▒r. ┼×ehir merkezinde ne varsa en uç mahallemizde ayn─▒s─▒n─▒ yapaca─č─▒z. Çal─▒┼čmalar─▒m─▒z─▒n seçime endeksli olmad─▒─č─▒n─▒ seçim öncesi söylemi┼čtim. Seçime en uzak noktaday─▒z. Amac─▒m─▒z milletimize hizmet etmektir. Günün erken saatinde çal─▒┼čmay─▒ bizzat yerinde denetlemek için buraya geldim. ┼×unu söylemek istiyorum. Pamukkale Belediyesi s─▒n─▒rlar─▒ içinde ya┼čamak ayr─▒cal─▒k olacak demi┼čtim. Bunu yerine getirmek için 4-5 ayl─▒k belediye olmam─▒za ra─čmen geldi─čimiz nokta, ciddi anlamda bir efor harcamam─▒z─▒n kar┼č─▒l─▒─č─▒d─▒r. Bundan dolay─▒ halk─▒m─▒za, milletimize hizmet etmenin onurunu ya┼č─▒yoruz. Vatanda┼člar─▒m─▒z bizi izlemeye devam etsin. Vatanda┼člar─▒m─▒z─▒n çok güzel hizmetleri yapaca─č─▒m─▒z─▒ bilmesini istiyorum’ dedi.