Pınarkent OSB Bölgesi Alt Yolu Asfaltlanıyor 29.09.2014

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, Pınarkent Organize Sanayi Bölgesinin alt bölümünden fabrikalara ulaşan stabilize bağlantı yolunu elden geçirip asfaltlıyor.
   İş makineleri ve 10 kişilik ekip, çalışmalarına Denizli-Ankara karayolu bağlantısından organize sanayi bölgesine ayrılan stabilize yoldan başladı. Yolda ilk olarak eğimin yüksek olduğu yerlerde kazı, çukur olan yerlerde ise dolgu işleri yapıldı. Yola yaklaşık 30 cm yüksekliğinde dolgu malzemesi serilerek asfaltlamaya hazır hale getirildi. Ardından yolun her iki bölümüne 2,5-3 metre eninde kaldırım kısmı ayrıldı ve bordür döşendi. Yaklaşık 1350 metre uzunluğundaki yol, asfaltlama sonrası geliş gidiş olarak hizmet verecek.
   Fen İşleri Müdürü Zehni Ertuğrul, çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeye geldi. Müdür Ertuğrul, burada devam eden çalışmaları baştan sonra kontrol ederek ekiplere yön verdi. Yol, gerekli dolgu sonrası bitümlü sıcak karışım olarak asfaltla kaplanacak. Böylece, organize sanayi bölgesinin alt kısmından fabrikalarına ulaşan işadamları, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışından gelen müşterilerini tozlu yollardan geçirmek zorunda kalmayacak. Bu arada birkaç gündür devam eden çalışmaların Kurban Bayramı öncesinde tamamlanıp yolun hizmete sunulacağı bildirildi. Yolun ise karayolları standartlarının üzerinde olacağına işaret edildi.
  Pamukkale Belediyesi’nin asfaltlama çalışmaları sadece Organize Sanayi Bölgesi alt kısmıyla sınırlı kalmayıp çalışmalar, Akköy, Karahayıt, Pınarkent, Bağbaşı gibi yerleşim birimlerinde de devam etmektedir.

KURUMSAL HİZMET REHBERİ FAALİYET BİLGİLERİ LİNKLER