P─▒narkent Yolunda Sona Gelindi 22.10.2014

Pamukkale Belediyesi Fen ─░┼čleri Müdürlü─čü ekiplerince P─▒narkent yolundaki çal─▒┼čmalar, tüm h─▒z─▒yla devam ediyor. Yol çal─▒┼čmalar─▒ k─▒sa süre sonra bitince, geli┼č gidi┼č 2 ┼čerit olacak, elektrik direkleri yenilenip kablolar yer alt─▒na al─▒nacak. Yol, refuj, banket, kald─▒r─▒m ve peyzaj düzenlemeleriyle örnek bir yol haline gelecek. Müdürlük kontrolündeki çal─▒┼čmalar kapsam─▒nda, kaz─▒ yap─▒lacak yerlerde kaz─▒, dolgu olacak yerde ise dolgu i┼člemi yap─▒ld─▒. Sadece tek ┼čerit olan yol, çift ┼čerit geli┼č gidi┼č olacak. Yol, asfaltlamaya haz─▒r hale getirildi. Kald─▒r─▒m ta┼člar─▒, bordörler, refüj ve banketler, plan dahilinde yolda tamamland─▒. Kald─▒r─▒m ve yol ayr─▒m─▒na ise beton dökülerek kald─▒r─▒m ta┼člar─▒ dö┼čenmeye ba┼čland─▒. Trafi─čin i┼čleyece─či yolda ise asfalt öncesi tüm i┼čler tamamland─▒. Daha önce tek ┼čerit olan ve direkler aras─▒nda havadan ta┼č─▒nan elektrik kablolar─▒ ise yeralt─▒na al─▒nd─▒. Yol, sürekli geli┼čim halinde olan mahallenin uzun süre ihtiyaçlar─▒ kar┼č─▒layacak ┼čekilde planland─▒. 1250 metre uzunlu─čundaki yol, belediyenin çal─▒┼čmalar─▒ tamamlan─▒nca P─▒narknete yak─▒┼č─▒r hale gelecek. Yol, 900 bin liraya mal olacak. Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, yolun her iki yönüne 3 metre geni┼čli─činde kald─▒r─▒m olaca─č─▒n─▒ belirterek, ‘Yol birkaç ay içinde ula┼č─▒ma aç─▒lacak. ┼×imdiden mahalle sakinlerimize ve Pamukkalemize hay─▒rl─▒ olsun. ┼×ehir merkezinde ne varsa en uç mahallemizde ayn─▒s─▒n─▒ yapaca─č─▒z dedik ve P─▒narkent yolumuz bunu bir göstergesi olacak. Çal─▒┼čmalar─▒m─▒z─▒n seçime endeksli olmad─▒─č─▒n─▒ seçim öncesi söylemi┼čtim. Seçime en uzak noktaday─▒z. Amac─▒m─▒z milletimize hizmet etmektir. Pamukkale Belediyesi s─▒n─▒rlar─▒ içinde ya┼čamak ayr─▒cal─▒k olacak demi┼čtim. Bu ayr─▒cal─▒─č─▒ vatanda┼člar─▒m─▒za hissettirmek bizim boynumuzun borcudur’ dedi.