BAŞKAN ÖRKİ ANNELER GÜNÜ'NDE ONLARI UNUTMADI

12-05-2019

BAŞKAN ÖRKİ ANNELER GÜNÜ'NDE ONLARI UNUTMADI

Güler yüzlü insanların yaşadığı mutlu ve huzurlu bir kenti oluşturabilmek için annelerin önemini her seferinde belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Anneler Günü nedeniyle yapmış olduğu ziyarette yine farkını ortaya koydu. Başkan Örki, bu özel günde Denizli Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlı kadınların Anneler Günü'nü kutladı. Annelerin ellerini öperek günlerini kutlayan Başkan Avni Örki, karanfil ve özel hediyeler takdim etmeyi de unutmadı. Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları'ndan Gamze Sevgi de ziyarete eşlik etti. Her bir anneyi selamlayan Başkan Örki, ardından tüm kadınlar ile birlikte hasbihal etti.

ANNELERE HİZMET İNSANLIĞA HİZMETTİR

Annelerin bir toplum için ne kadar değerli olduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Örki,"Bizim her zaman ilk amacımız ve vaadimiz mutlu insanların yaşadığı bir kenti oluşturabilmektir. Mutlu bir kenti, toplumu oluşturabilmek için ise mutlu aileler olmalıdır. Ailenin mutlu olması da siz değerli annelerden geçer. Çünkü sizler gelecek nesilleri yetiştiriyor, onların mutluluk ve huzurlarına yön veriyorsunuz. Bu nedenle sizlere verdiğiniz karşılıksız emeklerden dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizler bizim başımızın tacısınız. Sizlere hizmet insanlığa, tüm topluma hizmet ve bir vefa borcudur. Annelerimizin her talebine gücümüzün yettiği kadar karşılamaya hazırız" dedi.