GÜNEY EGE FEDERASYONU'NDAN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

14-05-2019

GÜNEY EGE FEDERASYONU'NDAN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

GÜNEY EGE FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Örki, Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu yönetimini makamında ağırladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, protokolden, iş dünyasından, vatandaşlardan ve STK’lardan tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Başkan Avni Örki’yi, Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Aysun Nalbant ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Başkan Örki’ye yeni görevinde başarılar dileyen Federasyon Başkanı Aysun Nalbant, kendisinin ilçenin hem turizmine hem de iş dünyasına önemli katkılar sunacağına inandıklarını belirttiler. Belediye Başkanı Avni Örki de iş dünyasının önemli kuruluşlarından olan GESİFED’e, Başkan Nalbant’a ve yönetim kurulu üyelerine kendilerinin nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür etti.