DENİZLİLİLER AYNI HEYECANLA MEYDANDA BULUŞTU

16-07-2019

DENİZLİLİLER AYNI HEYECANLA MEYDANDA BULUŞTU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde, Denizliler 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda buluştu.

15 Temmuz 2016 gecesi hain darbe girişini tek yürek olarak bertaraf eden Türk Milleti, ülkenin dört bir yanında aynı ruh ve heyecanla meydanlarda buluştu. Denizlilerin buluşma noktası olan 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’da, tüm Denizli Halkı tek yürek olarak bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi, sivil toplum kuruluşlarının ve ilçe belediyelerin ikramlarda bulunduğu programda, Denizliler hain darbe girişimi akşamı vatanı uğruna canlarını hiçe sayan kahraman şehitler ve gaziler yad edildi. Meydana kurulan dev ekrandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması yayınlandı. Duaların okunup şehitlerin şükranla anıldığı gece 3 yıl önceki gibi saat 00.13’de camilerden salalar okundu. Gece geç saatlere kadar 7’den 70’e binlerce Denizlili 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir kez daha demokrasi nöbeti tuttu.