BAŞKAN ÖRKİ YENİ MEDYA DER YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

08-07-2020

BAŞKAN ÖRKİ YENİ MEDYA DER YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Yeni Medya Der’in yeni seçilen başkanı Serkan Urgancı ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Denizli’de yayın yapan internet sitelerinin oluşturduğu Yeni Medya Yayıncıları Derneği, geçtiğimiz günlerde genel kurul yaparak yeni yönetimini belirledi. Serkan Urgancı’nın başkan seçildiği derneğin yönetimi Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Yeni Medya Der Başkanı Serkan Urgancı ile birlikte Başkan Yardımcısı Engin Ünal, Genel Sekreter Nadir Güleç, Sayman Mutlu Kelişti, Asil Üye Hüseyin Özgenç ve dernek üyesi Özkan Tokmak ile Pamukkale Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Oturaklı da hazır bulundu. Yeni Medya Der Başkanı Serkan Urgancı, dernek ile ilgili bilgiler verirken, Başkan Örki, yeni seçilen yönetime başarılar diledi.