PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ÇİFTE İNDİRİM

03-03-2021

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ÇİFTE İNDİRİM

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, personellerin ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği indirim sağlayan protokolleri imzalamaya devam ediyor. Son olarak Özel Egekent Hastanesi ve O2 Word Fitness & Wellness Club ile anlaşma sağlandı.

Pamukkale Belediyesi çalışanlarına yönelik indirim protokolleri imzalanmaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye çalışanları ve birinci derece yakınlarının yararlanacağı yeni bir protokolü imzaladı. Başkan Örki ile Denizli Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek arasında yapılan protokol gereği çalışanlar muayene hizmetlerinden yüzde 25 indirimli faydalanacak. Ayrıca Üstek Grup bünyesinde hizmet veren O2 Word Fitness & Wellness Club hizmetleri Pamukkale Belediyesi çalışanlarına yüzde 10 indirimli olarak verilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vatandaşlara belediye adına hizmet götüren çalışanların çok değerli olduğunu söyleyerek, “Biz Pamukkale Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bu nedenle ilimizdeki çeşitli kurumlarla indirimli hizmet alma protokolleri yapıyoruz. Denizli Özel Egekent Hastanesi ile geçen yıl yaptığımız protokolü yeniledik. Ayrıca bu yıl Üstek Grup bünyesinde hizmet veren O2 Word Fitness & Wellness Club’ten de indirim eklendi. Bu konuda belediye çalışanlarımıza destek sağlayan Denizli Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek’e teşekkür ederken, tüm personellerimize sağlıklı günler diliyorum” dedi.