BELEDİYE PERSONELİNE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALANDI

18-05-2021

BELEDİYE PERSONELİNE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALANDI

Pamukkale Belediyesi, personellerine yönelik indirimleri kapsayan protokollere imza atmaya devam ediyor. Son olarak Özel Denizli Cerrahi Hastanesi ile indirim protokolü imzalandı.

Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan personellere yönelik çeşitli indirimleri kapsayan protokoller imzalanmaya devam ediyor. Son olarak Özel Denizli Cerrahi Hastanesi ile yapılan protokolle Pamukkale Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları sağlık hizmetlerini çeşitli oranlarda indirimle alabilecek. Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Zeliha Şit tarafından imzalanan protokol 1 yıl geçerli olacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale için birlikte görev yapan personellerin sağlığını önemsediklerini ifade ederek, “Hiç istemeyiz ama sağlıkla ilgili bir sorun olduğunda sektörün önemli sağlık kuruluşlarından olan Özel Denizli cerrahi Hastanesi’nden çalışanlarımız ve birinci derecedeki yakınları indirimli sağlık hizmeti alabilecekler. Bu imkanı sağlayan hastane yönetimine teşekkür ederim. Tüm çalışanlarımıza sağlık günler dilerim” dedi.