PAMUKKALE BELEDİYESİ CİTYEXPO FUARINDAN ÖDÜLLE DÖNÜYOR

13-11-2021

PAMUKKALE BELEDİYESİ CİTYEXPO FUARINDAN ÖDÜLLE DÖNÜYOR

Antalya CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Pamukkale Belediyesi de yer aldı. İlçenin tanıtımı için büyük öneme sahip olan CityExpo Fuar’ında Pamukkale Belediyesi standı, belediye kategorisinde en güzel stant yarışmasında üçüncülük ödülü kazandı.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen Antalya CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’na Pamukkale Belediyesi standı renk kattı. CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda açtığımız stantla ilçemizin tanıtımını gerçekleştirdik. Fuarın son gününde Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki eşi Dr. Nur Örki ile birlikte katıldı. Ziyaretçilere ilçede üretilen, kekik, lavanta, nar, nar suyu ve ayva ikram edilen Pamukkale Standı CityExpo Fuarı Belediye Kategorisinde En Güzel Stant Üçüncülük Ödülü kazandı. Ödül törenine Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi ile Kültür İşleri ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Oturaklı katılırken ödülü Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Üyesi ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki adına Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi aldı.

PAMUKKALEYİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK

Her geçen yıl büyüyen ve daha çok ilgi gören CityExpo Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında Pamukkale’yi en güzel şekilde temsil ettiklerini belirten Başkan Örki, “Bu yıl 9. Kez düzenlenen CityExpo Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda yer almak çok önemliydi. Pamukkale’mizin, Denizli’mizin güzelliklerini bu fuara gelen bütün katılımcılarla paylaşmak istedik. Açtığımız stantta ilçemizin tüm güzelliklerinin yanı sıra Pamukkale’de yetiştirilen kekik, lavanta, nar, nar suyu ve ayva gibi ürünlerin de tanıtımını da gerçekleştirdik. Pamukkale Belediye standı en çok ilgi gören stantlardan birisi oldu. Fuar sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde de belediye kategorisinde üçüncülük ödülü kazandık. Turizmin en önemli merkezlerinden birisi olan Pamukkale’mizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için mutluyuz. Bununla yetinmeyip ilçemizi her fırsatta daha çok tanınır hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÖDÜLLÜ PAMUKKALE STANDI ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ AĞIRLADI
CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda Belediye kategorisinde en güzel stant yarışmasında üçüncülük ödülü kazanan Pamukkale Belediyesi standı önemli misafirleri ağırladı. Antalya Denizlililer Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Doğu ve yönetim kurulu üyeleri standı ziyaret ettiler. Dernek başkanı Süleyman Doğu “Denizlili hemşehrilerimizi burada görmek bizi çok mutlu etti. Pamukkale Belediyesi örnek bir stant yapmış. Denizli’nin önemli ürünlerini burada tanıtımını gerçekleştirdiler. Denizli’nin Pamukkale’nin tanıtımını çok güzel yapmışlar. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi. Derneğin Yönetim kurulu üyeleri Şerif Ercan ve Ali Pekgüzel Pamukkale standında kendilerini Pamukkale’de gibi hissettiklerini belirterek, bu güzel stant için Pamukkale Belediyesine ve ekibine teşekkür ettiler.