MAHALLE BULUSMALARI BASLADI

25-07-2015

MAHALLE BULUSMALARI BASLADI

Kurusunun ilk yilini kisa bir süre önce geride birakan Pamukkale Belediyesi bir ilki daha hayata geçirdi. Çesitli sebeplerle mahalleleri her gün ziyaret eden Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, bu kez “Mahalle Bulusmalari” etkinliligi ile vatandaslarla bir araya geldi. Aktepe’de bulunan TOKI’lerde düzenlenen “Mahalle Bulusmalari”nda Gürlesin ile birlikte baskan yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya ile ilgili birim müdürleri halkla bir araya geldi.

“SIZI DINLEMEYE GELDIK”

Vatandaslarin büyük ilgi gösterdigi “Mahalle Bulusmalari”nda açilis konusmasi yapan Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, “Biz çok defalar sizinle bir araya geldik. Ancak bu kez tüm mesai arkadaslarimla birlikte sizin dertlerinizi dinleyip çözüm bulmak için ‘Mahalle Bulusmalari’nin ilkili TOKI’lerde yapiyoruz. Sizlerin taleplerini alip, en acilinden baslayarak sizlerin isteklerini yerine getirmek için çalisacagiz. Bu çalisma belki de Türkiye’de bir ilk. Pamukkale Belediyesi olarak farkimizi ortaya koyarak halkimizin ayagina geldik. Biz bunu 68 mahallemizde de gerçeklestirecegiz. Belki ayni mahalleye ikinci ya da üçüncü kez gelecegiz. Pamukkale belediyesi olarak sahsim ve ekibimizle birlikte yine bütün çalismalarimizda oldugu gibi halkla içe içe bu yolda yürümeye devam edecegiz. Halkimizin mutlulugu bizim mutlulugumuz. Pamukkale Belediyesi tüm çalismalarinda farkliligini ortaya koyuyor. Bu projemizle de yine farkindaligimizi hissettirecegiz. Biz halkimiz için bu makamdayiz. Onlarin dertlerine dertlenmeye devam edecegiz” dedi. Ikram Çesmesi’nden soguk limonata ve çay ikraminin yapildigi “Mahalle Bulusmalari”nda TOKI’lerde oturan vatandaslar yasadiklari yerlere yapilmasini istediklerini Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin ve ekibine iletti. TOKI’lerde yasanan sorunlari siralayan vatandaslar en çok “Dogal gaz ne zaman gelecek?”, “Hastane istiyoruz”, “Yollarimiz genislesin”, “Çocuk oyun parki istiyoruz” ve “Mahallemizde sokak aydinlatmasi eksikleri var” gibi talepleri iletti.

“HER MAHALLEYE GIDECEGIZ”

“Mahalle Bulusmalari”nin sonunda katilan herkese tesekkür eden Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, “Uzun uzun halkimizin ne istedigini kendilerinden dinledik. Bu bölgede ihtiyaçlari zaten biliyoruz. Ancak halk ne istiyor bizim için önemli. Biz kendi yapabileceklerimizi bir an önce hayata geçirirken, diger konularda ise köprü vazifesi görerek halkimizin sorunlarini gidermek için çalisacagiz. Ilk kez düzenlenen bu etkinligimizi tüm mahallelerimizde de gerçeklestirecegiz.  Bu kapsamda her mahallemizde sorunlari görüp gereken çalismalari gerçeklestirecegiz. Halkimiz için çalismaya devam edecegiz” diye konustu.