PAMUKKALE BELEDİYESİ CEP UYGULAMASI YENİLENDİ

12-12-2021

PAMUKKALE BELEDİYESİ CEP UYGULAMASI YENİLENDİ

Pamukkale Belediyesi, gelişen teknolojiye ayak uydurmaya devam ederken, mevcut uygulamalarını da sürekli geliştirmeye devam ediyor. Cep telefonlarından belediyenin hizmetlerine ulaşılabilen uygulama güncellenerek daha kullanışlı hale getirildi.

Pamukkale ilçesinde yaşayan vatandaşlara yönelik en kaliteli hizmetleri sunma yolunda başarılara imza atan Pamukkale Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerine en rahat ve kolay yoldan ulaşabilmesi adına çalışmalarını güncellemeye devam ediyor. Yıllardır vatandaşın belediye hizmetlerine rahatlıkla ulaşabilmelerini sağlamak adına kullanımda olan Pamukkale Belediyesi Android ve IOS uygulamaları yeni yüzüne kavuştu. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Pamukkale Belediyesi, web sitesi üzerinden, BİP uygulaması üzerinden, Android ve IOS uygulamaları üzerinden Pamukkalelilerle iletişimine devam ederken, kendini sürekli yenileyen teknolojiye ayak uydurmaya devam ediyor.

GÜNCELLENEN UYGULAMADA BİRÇOK YENİLİK VAR
Pamukkale Belediyesi Android ve IOS uygulamaları üzerinde vatandaşlar birçok önemli bilgiye ulaşma kolaylığı yaşarken, Çek-Gönder seçeneği ile talep ve şikayetlerini anında fotoğraf çekip, yazılı olarak iletebiliyor. Başkan, hastaneler, eczaneler, haberler, E-belediye, yol durumu, dergilik, Seyir Tepesi bilgileri ana sayfada bulabilirken, menüde Denizli’deki önemli yerler seçeneğinin içerisinde belediyenin kurumsal binaları ile birlikte turistik yerler, parklar, ilçedeki pazar yerleri bilgilerine kolaylıkla ulaşılabiliyor. Sol menüde ayrıca, Pamukkale İlçesi mahalle muhtarlarının iletişim bilgileri yer alırken, vergi borcu ödeme ve imar durumu sorgulama seçenekleri de yer alıyor.