ÖZEL EGEKENT HASTANESİNDE BELEDİYE PERSONELLERİNE İNDİRİM UYGULANACAK

09-01-2023

ÖZEL EGEKENT HASTANESİNDE BELEDİYE PERSONELLERİNE İNDİRİM UYGULANACAK

Şehrimizde faaliyet gösteren Özel Egekent Hastanesi ile Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan personeller ve birinci derece akrabalarının faydalanabileceği protokol imzalandı.

Pamukkale Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlara hizmet veren personeller ve birinci derece yakınlarının yararlandığı indirimlerle ilgili protokolleri imza altına almaya devam ediyor. Denizli’de faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarından olan Özel Egekent Hastanesi ile Pamukkale Belediyesi arasında çeşitli oranlarda indirimleri kapsayan protokol imzalandı. Üstek Grup bünyesinde hizmet veren Özel Egekent Hastanesi’nin yanı sıra yine aynı gruba ait O2 Word Fitness & Wellness Club’te de çeşitli oranlarda indirim uygulanacak. İndirimleri içeren protokol Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin makamında imzalandı. Protokol Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile Özel Egekent Hastanesi ve O2 Word Fitness & Wellness Club Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Üstek ve Özel Egekent Hastane Müdürü Zehra Künarcı tarafından imzalandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bu büyük ilçede yaşayan vatandaşlara hizmet götüren çalışanların sağlıklarının çok önemli olduğunu ifade ederek, “Biz Pamukkale Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın yararlandığı protokoller imzalıyoruz. Denizli Özel Egekent Hastanesi ile geçtiğimiz yıllarda imzaladığımız protokolü yeniledik. Bu protokolle belediye çalışanlarımız ve birinci derece akrabaları Özel Egekent Hastanesi ve Üstek Grup bünyesinde hizmet veren O2 Word Fitness & Wellness Club’ten indirimli hizmet alabilecekler. Protokolün hayırlı olmasını dilerim” dedi.