PAMUKKALE BELEDİYESİ FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON VEKTÖRSPOR

18-07-2023

PAMUKKALE BELEDİYESİ FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON VEKTÖRSPOR

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen Pamukkale Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu. Denizli Bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Ümit Öztürk’ün yönettiği final maçında Kültürspor’u 5-3’lük skorla geçen Vektörspor turnuvanın şampiyonu oldu.

Pamukkale Belediyesi, halka hizmet sunan personellerin arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla Pamukkale Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenledi. 17 takımın katılımı ile düzenlenen turnuvada heyecan dolu anlar yaşandı. Final maçını Denizli Bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Ümit Öztürk yönetirken, büyük çekişmenin yaşandığı maçta Sağlık Müdürlüğünü temsil eden Vektörspor, Kültürspor karşısında sahadan 5-3 galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu. Park Bahçeler Müdürlüğü takımı Yıkım Ekibi ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Final maçından sonra takımlara kupa ve madalyalar gerçekleştirilen törenle verildi.