PAMUKKALE BELEDİYESİ YAZ SPOR VE KÜLTÜR KURSLARI BAŞLIYOR

10-06-2024

PAMUKKALE BELEDİYESİ YAZ SPOR VE KÜLTÜR KURSLARI BAŞLIYOR

T.C. Pamukkale Belediyesi yaz dönemi spor ve kültür kurslarına başvurular başladı. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte, Pamukkale Belediyesi 22 branşta ücretsiz kurslar düzenleyecek.

Yıl boyunca ara vermeksizin çocuklardan, gençlere, kadınlardan, engellilere yönelik farklı alanlarda kurslar düzenleyen Pamukkale Belediyesi’nde yaz dönemi spor ve kültür kurslarına başvurular başladı. Gençlerin spor, eğlence ve eğitimle dolu bir yaz geçirmeleri için Pamukkale Belediyesi, yaz döneminde çeşitli kurslar planladı. Pamukkale kurs merkezlerinde, 22 branşta kültür ve spor başlığı altında düzenlediği yaz kurslarına katılım tamamen ücretsiz olacak. Başvurular belediyenin web sitesi olan www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan link üzerinden alınacak.

YAZ DÖNEMİ KÜLTÜR KURSLARI

Çocukların ve gençlerin fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmelerini amaçlayan Pamukkale Belediyesi, kültür başlığı altında 11 branşta ücretsiz kurs düzenliyor. Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’nde bulunan ek binasında ve İncilipınar Kurs Merkezi’nde düzenlenecek olan kurslar, 7-18 yaş grubunu kapsıyor. Etkili ve hızlı okuma (8-15 yaş), zeka oyunları (7-12 yaş), satranç (7-18 yaş), resim (8-18 yaş), işaret dili (7-18 yaş), İngilizce (8-11 ve 12-15 yaş), halk oyunları (8-16 yaş), gitar (12-18 yaş), bağlama (8-18 yaş), drama (13-18 yaş), jimnastik (7-15 yaş) branşları olmak üzere 11 branşta düzenlenen kurslara başvurular Pamukkale Belediyesi’nin www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılacak.

YAZ DÖNEMİ SPOR KURSLARI

Gençlerin yaz döneminde spor alanında kendilerini geliştirmelerini hedefleyen Pamukkale Belediyesi, spor başlığı altındaki kurslarını Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri’nde ve Akvadi Stadı’nda gerçekleştirecek. Boks (8-17 yaş), jimnastik (5-9 yaş), platess (15+ bayan), futbol (7-12 yaş), judo (6-12 yaş), masa tenisi (10-17 yaş), K. Okçuluk (10-17 yaş), satranç (8-18 yaş), saz kursu (10+ yaş), gitar (10+ yaş), piyano (10-17 yaş), engelli kursu (7+ yaş özel spor kursu) olmak üzere 12 başlıkta düzenlenen spor kurslarına başvurular, Pamukkale Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyurularda bulunan link üzerinden yapılacak. www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan linkte tüm başvuru şartları belirtilirken, başvurusu kabul edilen vatandaşlara SMS yoluyla bilgilendirme yapılacak.

Kurslara başvuru yapmak için tıklayınız.