PAMUKKALE BELEDİYESİ VATANDAŞIN FİKRİNİ SORUYOR

11-06-2024

PAMUKKALE BELEDİYESİ VATANDAŞIN FİKRİNİ SORUYOR

T.C. Pamukkale Belediyesi, katılımcı ve yenilikçi bir anlayışla daha güzel ve doğru işlere imza atma hedefiyle, dış paydaş anketi başlattı.

Pamukkale Belediyesi, dış paydaş olarak halkın görüşünü alabilmek adına anket çalışması hazırladı. 2025-2029 stratejik planı hazırlık aşamasında olan Pamukkale Belediyesi, şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışı ile kaynaklarını etkin kullanarak insan ve çözüm odaklı, yenilikçi kentsel gelişim ile Pamukkale’nin her noktasının yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, dış paydaş anketinin 2025-2029 stratejik planında yol gösterici olacağına söyledi. Başkan Ertemur, vatandaşların ankette bulunan sorulara verecekleri her bir sorunun büyük önem arz ettiğini ifade ederek, “Bu anketin gerçekleştirilmesindeki amaç, belediyemizin stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye açık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir. Belediyemizin geleceğinin şekillenmesinde önemli role sahip olduğunu düşündüğümüz siz dış paydaşlarımızdan gelecek geri bildirimlerden belediyemizin gelişimine katkı sağlaması amacıyla yararlanılacaktır. Bu ankete vereceğiniz cevaplar üçüncü şahıs veya kurumlarla kesinlikle paylaşılmayacaktır. Cevaplarınız, önümüzdeki plan dönemi içerisinde uygulanacak stratejilerin şekillendirilmesi adına büyük katkı sağlayacak, önemli bir yol gösterici olacaktır. Şimdiden, ankete katılan tüm paydaşlarımız olan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Pamukkale Belediyesi - 2025-2029 Stratejik Planı Dış Paydaş Anketi, belediyenin resmi web sitesi olan www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan linkte olup, toplam 15 sorudan oluşuyor.

Ankete katılmak için tıklayınız