SEYİR TEPESİ AZERİ ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

18-07-2024

SEYİR TEPESİ AZERİ ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı, kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen öğrencileri ağırladı. Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanını gezen öğrenciler hayranlıklarını gizleyemedi.

Denizli’de görülmesi gereken yerlerin başında yer alan Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı dünyanın her yerinden gelen misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Çameli Belediyesi’nin kardeş kenti olan Bilesuvar’dan bir dizi ziyaret için ilimize gelen öğrenci ve öğretmenlerden oluşan heyet, Seyir Tepesi’ni de gezdi. Azerbaycan’ın Bilesuvar kentinde bulunan Mübariz İbrahimov Eğitim Kompleksi’nde öğrenim gören öğrenciler Denizli’yi farklı bir açıdan görme imkânı buldu. Seyir Tepesi'nin büyüleyici manzarası eşliğinde uzun süre vakit geçiren grup, çeşitli sosyal aktivitelerle ve oyun alanlarında eğlenceli anlar yaşadı. Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanı olan Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda keyifli zaman geçiren öğrenciler, gezinin ardından Şelale Park Kafe’de Denizli’nin yemeklerini tattı. Mübariz İbrahimov Eğitim Kompleksi Müdürü Aqşin Bağırov’un başkanlık ettiği heyette yer alan öğretmen ve öğrenciler, 42 metre yüksekliği ile dikkat çeken Seyir Tepesi Şelalesi’nin önünde toplu fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.