PAMUKKALE BELEDİYESİ YAZ KURSLARI HEYECANI SÜRÜYOR

25-07-2024

PAMUKKALE BELEDİYESİ YAZ KURSLARI HEYECANI SÜRÜYOR

T.C. Pamukkale Belediyesi’nin yaz dönemi spor ve kültür kursları tüm heyecanıyla sürüyor. Haziran ayında kayıtları alınan 22 branştaki ücretsiz kurslarla gençler hem kendini geliştiriyor hem de spora doyuyor. T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Gençlerimizin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri adına düzenlediğimiz kurslara ilgi yoğun” dedi.

Ücretsiz olarak hem kış hem de yaz kurslarını ara vermeksizin sürdüren Pamukkale Belediyesi, yaz dönemi kurslarını iki başlıkta topladı. Yaz dönemi kültür kursları Atatürk Caddesi’nde bulunan ek binada ve İncilipınar Kurs Merkezi’nde devam ediyor. 7-18 yaş grubunu kapsayan kurslar, yabancı dil, etkili ve hızlı okuma, zeka oyunları, satranç, resim, işaret dili, halk oyunları, gitar, bağlama, drama, jimnastik branşları olmak üzere toplam 11 branşta yoğun katılımla tüm heyecanıyla sürüyor. Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri’nde ve Akvadi Stadı’nda gerçekleştirilen Yaz Spor kursları da ise 7-18 yaş gençlerin katılımıyla, boks, jimnastik, plates, futbol, judo, masa tenisi, Klasik Okçuluk, satranç, saz kursu, gitar, piyano, engelli kursu (7+ yaş özel spor kursu) olmak üzere 12 branşta devam ediyor.

BAŞKAN ERTEMUR; “GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZDİR”

Pamukkale Belediyesi olarak yaz dönemi spor ve kültür kursları olarak 22 farklı branşta eğitim verdiklerini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim birinci önceliğimiz. Çocuklarımızı, gençlerimizi ve kendini geliştirmek isteyen, boş vakitlerini değerlendirmek isteyen her yaştan vatandaşımıza yönelik yaz-kış ücretsiz kurslarımız oluyor. Bu yaz döneminde ağırlıklı olarak çocuklarımıza ve gençlerimize, engelli gençlerimize ağırlık verdik. Amacımız yaz süresince, kursiyerlerimizin kişisel yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlarken, bir yandan da eğitim hayatlarına katkı sunmak. Gençlerimizin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri adına düzenlediğimiz kurslara ilgi yoğun. Güzel bir nesil yetiştirmek adına, ülkemize katkı verdiğimizi düşünüyorum. Gençlerimizin hem sporda hem de kültürel anlamda kendilerini geliştirmeye yönelik istek ve çabaları, ülkemiz için aydınlık günlerin çok da uzak olmadığını gösteriyor. Pamukkale gençliği, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği aydınlık hedeflere ulaşmak adına gerçekten azimli. Bu güzel tablo karşısında aileleri kadar bizlerde gurur duyuyor ve mutlu oluyoruz” dedi.