PAMUKKALE HALK EKMEK HİZMETE GİRDİ

12-08-2024

PAMUKKALE HALK EKMEK HİZMETE GİRDİ

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, seçim öncesi verdiği sözlerden birini daha tuttu. Bu sözlerden olan Pamukkale Halk Ekmek uygulaması Aktepe ve Karşıyaka mahallesinde hizmete girdi. Başkan Ertemur, “Pamukkaleli vatandaşlarımıza 6 TL’den ekmek ulaştırıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi Halk Ekmek halkın hizmetine sunuldu. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un seçim öncesi vaatlerinden biri olan Pamukkale Halk Ekmek Aktepe ve Karşıyaka Mahallelerinde halkla buluştu. Mahalle muhtarlıklarının yanına konuşlanan Pamukkale Halk Ekmek büfeleri sabah 07.00 ile 11.30 saatleri arasında vatandaşlara ekmek satışı yapmaya başladı. Pamukkale Halk Ekmek satış noktalarının ilerleyen zamanlarda sayısının artması planlanıyor.

SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, göreve geldiği ilk günden bu yana verdiği sözleri tutmak için çalışmaya başladıklarını ifade ederek, “Halkımızın bizlerden istediği ilk hizmet çöp poşeti idi. Bu konuda biz söz vermiştik. Sözümüzü kısa sürede tutmamın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir diğer önemli talep ise Halk Ekmek idi. Bu konuda da gerekli çalışmaları yaparak Aktepe ve Karşıyaka mahallelerinde muhtarlık binalarının yanına açtığımız Pamukkale Halk Ekmek satış noktalarında 12 Ağustos 2024 tarihi itibariyle ekmek satışına başladık. Biz bu projede kâr amacı gütmüyoruz. Normalde 10 TL’den satılan ekmeği 6 TL’den Pamukkaleli hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. İlk olarak 2 mahallede başlayan Halk Ekmek uygulamamız diğer mahallelerimizde hayata geçecek. Biz her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.