HALK EKMEK PAMUKKALELİLERİ MUTLU ETTİ

14-08-2024

HALK EKMEK PAMUKKALELİLERİ MUTLU ETTİ

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un seçim sürecinde Pamukkale halkına vermiş olduğu sözlerden biri olan ‘Halk Ekmek Projesi’ hayata geçti. İki mahallede başlayan halk ekmek uygulaması ile ilgili olarak vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe ve Karşıyaka mahallelerinde başlatılan “Halk Ekmek Projesi” vatandaşlardan büyük talep gördü. T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, göreve başlamasının daha 5. ayında Pamukkale halkına verdiği 2 büyük vaadi yerine getirdi. Göreve başlamasının 4. ayında çöp poşeti uygulamasını hayata geçiren Başkan Ertemur, ardından halk ekmek projesini de başlattı.

PAMUKKALELİ HALK EKMEKTEN MEMNUN

Aktepe ve Karşıyaka mahallelerinde başlatılan halk ekmek uygulaması yoğun ilgi gördü. Ekmeğin piyasada 10 TL, Pamukkale Belediyesi Halk Ekmek büfelerinde 6 TL olmasından dolayı da ayrıca mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’a teşekkür ettiler. Aktepe Mahallesi sakinlerinden Celil Yolcu, “Başka yerlerde duyuyorduk ama mahallemize bu hizmetin getirilmesi iyi oldu. İnşallah hayırlı uğurlu olur” derken, Başak Atayemiş, “Mahalle için iyi oldu. Bakkalda 10 TL burada 6 TL. Aradaki fark herkesin cebinde kalıyor. Bu da bu zamanda çok iyi bence. Belediye başkanımız Ali Rıza beye teşekkür ederim” dedi. Karşıyaka Mahallesi sakinlerinden Mehmet Şengül ise “Başkanım söz verdi. Sözünü yerine getirdi. Ekmek almaya buradan Merkezefendi Belediyesi’ne bağlı Sevindik Mahallesi’ne gidiyorduk. Şimdi mahallemize geldi. Hem vatandaşa hizmet, hem vatandaşın cebine para kalıyor. İyi oldu. Hizmet güzel” diye konuştu.

MAHALLE MUHTARLARINDAN PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TAM NOT

Aktepe Mahallesi Muhtarı Yasin Arılık ile Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Tuncay Orhan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un göreve başlamasıyla birlikte mahallelerinin daha da güzel olduğuna dikkat çekerek, kısa sürede verilen güzel ve hızlı hizmetlerden dolayı Başkan Ertemur’a teşekkür ettiler. Aktepe Mahallesi Muhtarı Yasin Arılık, “Halk Ekmek hizmeti çok güzel oldu. Söz verdiğimiz gibi mahallemizde yavaş yavaş bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Sürecimiz yeni başladı, daha 5 yılımız var. Parklarımız kötü haldeydi. Onları düzeltilmeye başlandı. Çocuklarımız için 2 parkımızın etrafı tel örgüyle çevrildi. Önümüzdeki süreçte çocuklarımızın güvenliği için kamera takılacak. Halkımızdan bu süreçlerde biraz daha sabırlı olmalarını bekliyoruz. Mahalle sakinlerimiz, daha ilk günler olmasına rağmen halk ekmek uygulamasından çok memnun kaldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Tuncay Orhan da “Karşıyaka’mıza belediyemizin verdiği hizmetlerden dolayı halkımız çok memnun. Bu halk ekmek projesi için Pamukkale Belediye Başkanımız Ali Rıza Başkanımıza teşekkür ediyorum. Talep çok yoğun. Belediyemizden çok memnun Karşıyaka halkımız. Ben muhtar olaraktan her isteklerimizi yerine getirdiği için ben de çok memnunum. Başkanımız bizi Karşıyaka halkına karşı mahcup etmiyor” diye konuştu.

DERMAN BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ

Kısa sürede Pamukkale halkının takdir ve beğenisi kazanan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Pamukkale bizim en değerlimiz. Pamukkale halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yapıyoruz. Çöp poşeti ilçemizde dağıtılmaya devam ederken, halk ekmek projemizi de hayata geçirdik. Daha birkaç gün oldu halk ekmek uygulamasını başlatalı. İlk aşamada iki mahallemizde başlattık. Halk Ekmek büfelerimiz diğer mahallelerimizde de en kısa sürede başlatılacak. Ülkemizin içinde olduğu ekonomik krizi göz önüne alarak, büfelerimizde vatandaşımız için ekmeğin fiyatını 6 TL yaptık. Halkımıza destek olmaya, derman belediyeciliği anlayışımızla sürdüreceğiz” dedi.