PAMUKKALE SPOR OYUNLARI'NDA HEYECAN S├ťRECEK 05.05.2018

2.Uluslararas─▒ Pamukkale Spor Oyunlar─▒, 4 May─▒s Cuma günü gerçekle┼čen me┼čaleli kortej yürüyü┼čü, Sinan Akç─▒l konserinin ard─▒ndan ikinci gününde de dopdolu içeri─či ile sürüyor. 5 May─▒s Cumartesi günü Taekwando, Masa Tenisi, Çim Hokeyi, 3x3 Basketbol turnuvalar─▒n─▒n a─č─▒rl─▒kl─▒ bir programla geçecek olan Pamukkale Spor Oyunlar─▒’nda sosyal etkinlik alan─▒ndaki e─členceli oyunlar ve animasyonlar devam edecek.

FARKLI BRAN┼×LARDA TURNUVA CO┼×KUSU YA┼×ANACAK

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Cumartesi günü sporseverlerin ilgi alanlar─▒na göre farkl─▒ bran┼člarda spor etkinliklerini bulabilecekleri, turnuvalar─▒n gerçekle┼čece─či spor oyunlar─▒na tüm Denizli Halk─▒’n─▒ davet etti. Ba┼čkan Gürlesin, saat 10.00 ila 17.00 saatleri aras─▒nda, PAÜ içerisinde gerçekle┼čecek turnuvalarla Pamukkale Spor Oyunlar─▒’n─▒n daha da renklenece─čini ifade etti. Bu y─▒l ilk defa spor oyunlar─▒na Çim hokeyi turnuvas─▒n─▒n ayr─▒ bir heyecan kataca─č─▒n─▒ belirten Ba┼čkan Gürlesin, yar─▒┼čmalar─▒n Spor Genel Müdürlü─čü Faaliyetleri Yönetmeli─či, Spor Faaliyetleri Dairesi Ba┼čkanl─▒─č─▒nca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Uluslararas─▒ Oyun Kurallar─▒ ve Yar─▒┼čma Talimatlar─▒na uygun olarak yap─▒laca─č─▒n─▒ söyledi.
5 May─▒s Cumartesi günü ba┼člayacak ve 6 May─▒s Pazar günü de devam edecek turnuva program─▒ ┼ču ┼čekilde:
5-6 May─▒s 2018-10.00-17.00-Taekwondo Turnuvas─▒-PAÜ Spor Salonu
5-6 May─▒s 2018-10.00-17.00-Masa Tenisi Turnuvas─▒-PAÜ Çad─▒r Spor Salonu
3-6 May─▒s 2018-10.00-17.00-Çim Hokeyi Turnuvas─▒-KYK Sentetik Çim Saha
5-6 May─▒s 2018-10.00-17.00-3x3 Basketbol Turnuvas─▒-PAÜ Aç─▒k Tenis Kortlar─▒ (Tören Alan─▒)
5 May─▒s 2018-10.00-18.00-Sosyal Etkinlik Alan─▒-PAÜ Aç─▒k Tenis Kortlar─▒ (Tören Alan─▒)
Bu arada Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan 6 May─▒s Pazar günü Kocaçukur’da yap─▒lacak olan etkinlikler için ücretsiz servisler kald─▒r─▒lacak. Pazar günü saat 10.00, 11.00 ve 12.00’de Delikliç─▒nar Yeni Camii arkas─▒, KYK Yurtlar Önü, ─░ncilip─▒nar Park─▒ önü ve Forum Çaml─▒k önünden kalkacak otobüsler vatanda┼člar─▒ ücretsiz olarak Kocaçukur’a götürecek.

GELENEKSEL 7.FUTBOL ┼×ÖLEN─░ HALI SAHA F─░NAL─░ SPOR OYUNLARINDA

Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan geleneksel hale getirilen Pamukkale’de 7. Futbol ┼×öleni hal─▒ saha turnuvas─▒n─▒n finali de 2.Uluslararas─▒ Pamukkale Spor Oyunlar─▒’n─▒n co┼čkusuna co┼čku katacak. Mahalleler aras─▒ kayna┼čmas─▒n─▒n sa─članmas─▒ ve Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan ilçede yap─▒lan hal─▒ sahalar─▒n aktif olarak kullan─▒lmas─▒n─▒ sa─člamak amac─▒yla geleneksel hal─▒ saha turnuvas─▒n─▒n finali, 5 May─▒s Cumartesi günü, PAÜ Hal─▒ Sahas─▒’nda saat 19.00’da gerçekle┼čecek.