TEKERLEKL─░ SANDALYE BASKETBOL TAKIMINA MORAL KAHVALTISI 08.02.2017

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol tak─▒m─▒ Bölgesel A Ligi’nde 2016-2017 sezonunun ilk devresini geride b─▒rakt─▒. Son 4 maç─▒n─▒n 3’ünü kazanan mavi-beyazl─▒ tak─▒m devreyi 5. basamakta bitirdi. Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, tak─▒m─▒n sporcular─▒ ile kahvalt─▒da bir araya geldi. ─░lk yar─▒daki mücadeleden dolay─▒ tak─▒m─▒ tebrik eden Ba┼čkan Gürlesin, “Belediye olarak engellilere sürekli bir ayr─▒cal─▒k tan─▒yoruz. Ben belediye ba┼čkan─▒ oldu─čum sürece bu tak─▒mdan deste─čimi asla çekmem” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 y─▒l─▒n─▒n A─čustos ay─▒nda kurdu─ču Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün ilk aktif bran┼č─▒ olan tekerlekli sandalye basketbol tak─▒m─▒, 2016-2017 sezonunun ilk devresini geride b─▒rakt─▒. Geçen sezon oldu─ču gibi bu sezon da  Tekerlekli Sandalye Basketbol A Ligi’nde mücadele eden mavi-beyazl─▒ tak─▒m ilk devrede oynad─▒─č─▒ 7 maç─▒n 3’ünü kazan─▒rken, 4’ünü de ma─člup tamamlad─▒. Toplad─▒─č─▒ 10 puanla grupta be┼činci s─▒rada yer alan Pamukkale Belediyesporlu oyuncular Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin’in organize etti─či kahvalt─▒da bir araya geldi. Sporcularla tek tek ilgilenen Ba┼čkan Gürlesin ile birlikte kahvalt─▒da Ba┼čkan Yard─▒mc─▒lar─▒ Adnan Kaya, Selim Arkan, AK Parti Denizli Kad─▒n Kollar─▒ Ba┼čkan─▒ Aynur Akdemir, AK Parti Meclis Üyeleri Hüseyin Karadeniz, Turgut Özkan, Alpaslan Albay, Kadir Keskin, ─░brahim Çelebio─člu, Mehmet Ali Haluk De─čirmenci, Turgay Besim, CHP’li Meclis Üyesi Oral Ba┼č ve Zeynep Kural, MHP’li Meclis Üyesi Ahmet Durmaz ve Server Munis kat─▒ld─▒.

“BA┼×KAN GÜRLES─░N DEVAMLI YANIMIZDA OLDU”

Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüp Ba┼čkan Yard─▒mc─▒ ve AK Parti Meclis Üyesi Turgay Besim, verdi─či desteklerden dolay─▒ Ba┼čkan Gürlesin’e te┼čekkürlerini ileterek, “Ba┼čta Belediye Ba┼čkan─▒m─▒z Say─▒n Hüseyin Gürlesin’in deste─či olmak üzere tak─▒m hocam─▒z─▒n ve oyucular─▒m─▒z─▒n yüksek gayreti ile tak─▒m─▒m─▒z─▒n ba┼čar─▒s─▒ her geçen gün daha da art─▒yor ve bu ba┼čar─▒ in┼čallah zirveye kadar ç─▒kar” dedi. Tak─▒m─▒n Teknik Sorumlusu Erol Kayhan ise Ba┼čkan Gürlesin’in tak─▒ma büyük de─čer verdi─čini belirterek, “Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒m─▒z Say─▒n Hüseyin Gürlesin, tüm maçlar─▒m─▒zda yan─▒m─▒zda oldu. Tak─▒m için ula┼č─▒m ba┼čta olmak üzere bize tüm konularda hiçbir zaman deste─čini esirgemedi. Bunu hiçbir belediye ba┼čkan─▒ yapm─▒yor. Bundan dolay─▒ say─▒n ba┼čkan─▒m─▒za çok te┼čekkür ederim. Bizim en büyük destekçimiz o oldu” diye konu┼čtu.

“DESTE─×─░M─░ H─░Ç ES─░RGEMED─░M”

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol tak─▒m─▒n─▒n yeni olmas─▒na ra─čmen her geçen gün daha güçlendi─čini söyledi. Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol tak─▒m─▒n─▒n son haftalardaki maçlar─▒nda rakiplerine kar┼č─▒ büyük bir ba┼čar─▒ elde eti─čini ifade eden Ba┼čkan Gürlesin, “─░lk kez geçen sezon ligde yer ald─▒k. Sonuçlar iç aç─▒c─▒ de─čildi ancak biz her zaman tak─▒m─▒n yan─▒nda olduk. Bu sezon ise geçen sezonki tablo geçen sezonun tersi bir durum söz konusu. Biz engelli olan vatanda┼člar─▒m─▒za büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Basketbol tak─▒m─▒n─▒ da bu nedenle kurduk. Bu tak─▒m─▒n kurulmas─▒nda eme─či olan tüm meclis üyelerimize de te┼čekkür ediyorum. Tak─▒m─▒m─▒z bu sezonun ilk devresinde ligde iyi ç─▒k─▒┼člar elde etti ve ┼ču anda iyi bir konumday─▒z. Oynad─▒─č─▒m─▒z maçlarda baz─▒ rakiplerimize 40 say─▒ fark at─▒yorsak bu büyük bir ba┼čar─▒d─▒r. Biz zoru ba┼čard─▒k ve inan─▒yorum ki bunun daha da ilerisi olacak. Ayr─▒ca tak─▒m─▒m─▒z─▒n bu ba┼čar─▒lar─▒n─▒ herkes görsün ve izlesin diye burada oynan maçlar─▒m─▒z─▒ Denizli’nin üç yerel televizyonundan da canl─▒ olarak veriyoruz. Ben belediye ba┼čkan─▒ oldu─čum sürece bu tak─▒mdan deste─čimi asla çekmem” dedi.  Kahvalt─▒ sonunda Ba┼čkan Gürlesin ile tak─▒m─▒n sporcular─▒ hat─▒ra foto─čraf─▒ çektirdi.